LIFE

To νέο trailer του “La Casa De Papel” εξηγεί την επιστροφή των πρωταγωνιστών του στη δράση

Το "La Casa de Papel" ήταν η σειρά του Ισπανικού Netflix που εξελίχθηκε σε φαινόμενο της pop κουλτούρας καθηλώνοντας χιλιάδες τηλεθεατές μπροστά στις οθόνες τους με τις πρώτες δύο σεζόν της. Κι εκεί που όλα λύθηκαν, η ληστεία πέτυχε και οι ήρωές μας έφυγαν στα πέρατα του κόσμου να το χαρούν, η σειρά επιστρέφει με μία τρίτη σεζόν

Μέχρι τώρα ξέραμε πότε θα ξεκινήσει η 3η σεζόν (η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιουλίου στο Netflix) και ότι, δυστυχώς, δε θα δούμε σε αυτήν τελικά την Ελένη Φουρέιρα όπως είχες πιστέψει (μαζί σου κι εγώ που ομολογώ είχα ενθουσιαστεί).

Διάβασε επίσης: H Ελένη Φουρέιρα σε μια συνεργασία αλά “Casa De Papel” με το Netflix. Έπειτα μάλλον θα κατακτήσει τον πλανήτη

Επίσης γνωρίζαμε ότι εκτός από τα γνωστά πρόσωπα της σειράς  θα δούμε και νέα μέλη στο καστ, όπως ο Hovik Keuchkerian (“Bogota”), η Najwa Nimri (“Alicia”), ο Fernando Cayo (‘Tamayo) και, όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, ο  Rodrigo de la Serna (“The Engineer”). Αλλά το γιατί οι ήρωές μας διακόπτουν την ήσυχη ζωή που ζουν μακριά από όλους και από όλα δεν το ξέραμε ως τώρα.

 

Το νέο όμως trailer της σειράς έρχεται να ρίξει φως στο γιατί επιστρέφουν οι ήρωες της σειράς στη δράση ενώ είχαν αποφασίσει να μην εγκληματίσουν ξανά. Πρωταγωνιστής του ο Alvaro Morte, o ηθοποιός δηλαδή που υποδύεται τον Sergio “El Profesor” Marquina στη σειρά.

Ο “El Profesor” εξηγεί: «Όσοι αντιλαμβάνονται αυτή την μάσκα ως σύμβολο της αντίστασης, θα καταλάβουν τον λόγο που επιστρέφουμε. Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να αντιδράσουμε. Κι αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά».

 

Λίγο νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει το teaser της σειράς το οποίο δείχνει τους καλύτερους ντετέκτιβ από τις άλλες διάσημες σειρές του Netflix να αναζητούν τους φυγάδες του La Casa de Papel.

 

Αγωνία στα ύψη και ετοιμάσου να καθηλωθείς ξανά στην μικρή οθόνη σου.