Δες πώς άλλαξαν οι ήρωες του Game of Thrones από το πρώτο τους επεισόδιο

Από τον Jon Snow και το ψεύτικο μούσι του μέχρι τον διαφορετικό ηθοποιό που υποδυόταν το Βουνό, δες πώς ήταν οι χαρακτήρες της σειράς στην πρώτη τους εμφάνιση.

Γνώριζες ότι χρειάστηκε να ζωγραφίσουν μέρος από τα γένια του Kit Harington (Jon Snow) στην 1η σεζόν, γιατί ο 24χρονος τότε ηθοποιός δεν έβγαζε ακόμη κανονικό μούσι; Θυμάσαι ότι την πρώτη φορά που είδες το Βουνό, όχι μόνο δεν φορούσε κράνος αλλά ήταν και τελείως διαφορετικός ηθοποιός (Conan Stevens); Περίμενες ότι η Lyanna Mormont θα είχε σηκώσει μπόι απ' όταν την είδες να επιβάλλεται στους Λόρδους του Βορρά;     

Θα μου επιτρέψεις να γίνω γραφική για 1-2 γραμμές, αλλά μαζί τους μεγάλωσες και άλλαξες κι εσύ. Μπορεί να μην χρειάστηκε να εκπαιδευτείς ως Faceless Man στο Braavos όπως η Arya, ή να μην τάισες τον άντρα σου στα σκυλιά όπως η Sansa (ελπίζουμε!), αλλά από το 2011 που προβάλλεται η σειρά όλο και κάποια κοσμοϊστορική αλλαγή θα έχεις ζήσει.

Μπορείς να την αναπολήσεις όσο παίζεις με τα flip cards μας:  

Το Game of Thrones προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 04.00 στη Nova ταυτόχρονα με την Αμερική, και κάθε Δευτέρα στις 22.00 στο Novacinema1HD.   

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ