EUROVISION

Eurovision 2019: Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή. Βαθιά υπόκλιση

AP Photo/Sebastian Scheiner

Τα έχουμε γράψει και τα έχουμε ξαναγράψει πώς η Ελένη Φουρέιρα ήταν η ουσιαστική νικήτρια της περσινής Eurovision και παρότι απόψε δεν βλέπουμε τον διαγωνισμό να διεξάγεται στη Λευκωσία ως όφειλε (η Ελένη εκπροσώπησε πέρσι την Κύπρο με το “Fuego”), αλλά στο Τελ Αβίβ και να χαιρόμαστε και γι’ αυτό γιατί και η Netta είναι πρόσωπο που αγαπάμε, η επιστροφή της όμως στη σκηνή έγινε ανάμεσα σε πρόσωπα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον θεσμό. Δύο νικητές, η Ελένη Φουρέιρα και ένα πρόσωπο που βρέθηκε στη δεύτερη θέση αλλά έμεινε χαραγμένο στη μνήμη μας βρέθηκαν όλοι στη σκηνή του Expo Tel Aviv για την ενότητα Eurovision Legends. Και η εμφάνιση της Ελένης ήταν legendary.

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε τη σκηνή με τους με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka ερμηνεύοντας το τραγούδι με το οποίο η τελευταία εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007. «Dancing Lasha Tumbai», λέγεται το τραγούδι όσο κι αν επιμένεις ότι άκουσες το Ζίμπεν Ζίμπεν Άι λου λου. Με ημιδιάφανο κορμάκι Vrettos Vrettakos και πέδιλα Tsakiris Mallas τρέλανε τα πλήθη.

 

Διάβασε επίσης: Eurovision 2019: προβλέπουμε τον μεγάλο νικητή της βραδιάς

Η Conchita Wurst τραγούδησε το «Heroes», ο Måns Zelmerlöw το «Fuego» και ο Verka Serduchka το «Toy». Οι τέσσερις καλλιτέχνες, μαζί με την Ισραηλινή τραγουδίστρια Gali Atari, είπαν στη συνέχεια το τραγούδι «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision του 1979, που διεξήχθη στην Ιερουσαλήμ.

 

Τα πάντα για την Eurovision καθημερινά 16:00-18:00 στην εκπομπή «Το Lifestyle φταίει» στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6.

Video από τις πρόβες της Ελένης Φουρέιρα είχαν ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο προετοιμάζοντάς μας για τη σέξι και εκρηκτική της εμφάνιση στη σκηνή. Το «Dancing Lasha Tumbai» που το 2007 μας είχε κάνει να γελάσουμε και να αναρωτηθούμε «Μα τι είναι αυτό που βλέπουμε» απέκτησε μια εντελώς διαφορετική διάσταση μέσα από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα.

 

Μία γεύση από τα παρασκήνια της διοργάνωσης μας έδωσε ντυμένη με την ολόσωμη φόρμα της και ροζ φτερά η Ελένη Φουρέιρα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Διάβασε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα: 6 φορές που το Instagram της μας “έκοψε την ανάσα”

Όσο για την ολόσωμη φόρμα που είδες, η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε και φέτος μια δημιουργία Vrettos Vrettakos, κεντημένη με πάνω από 250.000  κρύσταλλα Swarowski, για την οποία ο Έλληνας σχεδιαστής χρειάστηκε τρεις βδομάδες δουλειάς. Ο ίδιος υπέγραφε και την περσινή εικονική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision.

Η ίδια είχε μιλήσει λίγες ημέρες νωρίτερα στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» για τις πρόβες που είχαν καθυστερήσει, για τη Madonna η οποία επίσης θα εμφανιστεί στον τελικό, για τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου και το ξεχωριστό ρούχο που φόρεσε στη σκηνή.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Sebastian Scheiner