LIFE

Οι “Απαράδεκτοι” αναβιώνουν. Όλα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή “Happy Day”

NDP Photo Agency

Αν ένα τραγούδι χαρακτήριζε τη φετινή σεζόν αυτό θα ήταν το «Οι αναμνήσεις» του Τόλη Βοσκόπουλου, αυτές που ξαναγυρνούσαν και του θυμίζανε τα περασμένα. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις; «Λόγω Τιμής - 20 χρόνια μετά» θες και «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» στον ΣΚΑΪ; Το έχουμε. «Καφέ της Χαράς» κι «Ενώπιος Ενωπίω» θες στον ΑΝΤ1; Κι από αυτό έχουμε. Μέχρι και τα θρυλικά «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» θα δούμε φέτος σε βελτιωμένη εκδοχή. Βάλε στην εξίσωση και το γεγονός ότι η μόδα εξακολουθεί να εμπνέεται από δεκαετίες περασμένες όπως των 90's και των 80's και νομίζω ότι καταλαβαίνεις ότι τον τελευταίο καιρό δεν ξέρουμε βλέποντας τηλεόραση και τον κόσμο γύρω μας σε ποιο έτος ζούμε.

Διάβασε επίσης: Το ”Σ ‘αγαπώ – Μ’ αγαπάς” κάνει πρεμιέρα κι έχει και τρέιλερ

Ε, σε όλα αυτά θα έρθω να προσθέσω μία ακόμα ψηφίδα από το παρελθόν. Τους «Απαράδεκτους». Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, οι θρυλικοί ήρωες της σειράς της Δήμητρας Παπαδοπούλου για το Mega επιστρέφουν, αλλά όχι στη μικρή οθόνη. Οι «Απαράδεκτοι» θα αναβιώσουν στη σκηνή του θεάτρου.

 

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα πρωταγωνιστούν στη θεατρική μεταφορά ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ενώ στη θέση του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου, «Απαράδεκτος» θα γίνει ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι, θεατρικά! Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θέατρο που θα έχει και μουσική και χορό και τραγούδι. Θα πρωταγωνιστήσει και ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν ξέρω αν θα είναι κι άλλοι από το παλιό καστ, όπως η Ρένια Λουιζίδου. Γενικώς όμως θα είναι ένα κόνσεπτ που θα βασίζεται στους Απαράδεκτους. Η ίδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν το γεγονός. Είναι προληπτική; Δεν έχει βάλει υπογραφές; Δεν έχει κλείσει τα χρήματά της; Δεν θέλει να τα λέει στους δημοσιογράφους; Δεν ξέρω. Αλλά εμείς σας το δίνουμε ως αποκλειστικό γιατί μας είπα ότι ήδη είναι σε διαδικασία προετοιμασίας», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τι έγινε ρε παιδιά; Ομαδική νοσταλγία έχει πιάσει τη γενιά μας; Ανάγκη επανεκκίνησης και επαναπροσδιορισμού; Και το πιο σημαντικό ερώτημα, οι «Αυθαίρετοι» θα επιστρέψουν κι εκείνοι;

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency