LIFE

Το “Σ ‘αγαπώ – Μ’ αγαπάς” κάνει πρεμιέρα κι έχει και τρέιλερ

Πότε θα γίνει μάνα η Δήμητρα, Θοδωρή; Με αυτή την απορία να μας ταλανίζει, πέρασαν 17 χρόνια. Μην τα σκέφτεσαι τώρα αυτά. Πέρασαν τα χρόνια αλλά το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι επιστρέφει και ίσως αυτή τη φορά η ερώτηση να είναι τελείως διαφορετική.

Το «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου με διπλό επεισόδιο («Ζήλεια» και «Ευτυχώς που δεν έγινα μάνα»). Κάθε Πέμπτη θα διατίθεται ένα νέο επεισόδιο της σειράς.

Το θρυλικό τηλεοπτικό ζευγάρι, που έγινε δημοφιλές ταξιδεύοντας το κοινό στη δική του περιπετειώδη καθημερινότητα, επιστρέφει στην ψηφιακή εποχή, με νέες ιστορίες και περιπέτειες, χάρη στις εξελίξεις που έχει φέρει η τεχνολογία.

Προσαρμοσμένη στα νέα digital δεδομένα, η σειρά επιστρέφει με νέο κύκλο 10 -μικρότερης διάρκειας- διαδικτυακών επεισοδίων.

Το «Σ ‘αγαπώ-Μ’ αγαπάς», που είναι βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Ungars, unefille», προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2000-2001, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού.

Το επίσημο τρέιλερ

Συντελεστές

Σενάριο: Δήμητρα Παπαδοπούλου

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Γραμματόπουλος

Σκηνογραφία: Γιώργος Γεωργίου

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ντίνος Μαχαίρας

Επιμέλεια Παραγωγής: DigitalMinds