POP CULTURE

H στολή της Captain Marvel εφάρμοσε τέλεια στην Brie Larson

«Hey Entertainment Weekly, θέλεις να σπάσουμε αύριο το ίντερνετ»; έγραφε το tweet της Brie Larson εκεί γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η κουβέντα που ακολούθησε μεταξύ τους μαρτύρησε πως κάτι πολύ “Marvel-ous” αναμένεται να συμβεί.

Μια μέρα μετά, έγιναν τα αποκαλυπτήρια μέσα από τις σελίδες του περιοδικού. Η Brie Larson λοιπόν μπαίνει κι επίσημα στην οικογένεια της Marvel ως η γυναίκα που θα ενσαρκώσει την Captain Marvel.

Η Captain Marvel ή Carol Danvers έκανε την παρθενική της κινηματογραφική εμφάνιση στην τελευταία σκηνή της ταινίας “Avengers: Infinity War” ως ένα πρόσωπο μυστηριώδες που αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο τη μάχη κατά του Thanos, όπως αυτή θα εξελιχθεί στην επόμενη συνέχεια των “Avengers”. Παράλληλα θα αποκτήσει και τη δική της προσωπική ταινία ως Captain Marvel. Οι εικόνες είναι από τα γυρίσματα της ταινίας, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτη του 2019, αλλά μαγειρεύεται ήδη από το 2013.

Πρόκειται για την πρώτη ταινία της Marvel με αποκλειστικά γυναίκα πρωταγωνίστρια και μεταφράζεται ως η απάντηση του κολοσσού των κόμικς προς το αντίπαλον δέος της, την DC, η οποία έχει ανοίξει το δρόμο προ πολλού με την Wonder Woman. Σε αντίθεση με τους περισσότερους υπερήρωες που αποκτούν τις δυνάμεις τους στην πορεία, η Carol Danvers θα τις έχει ήδη. Αποστολή της; να σώσει τη Γη από τη διαγαλαξιακή σύγκρουση μεταξύ δύο εξωγήινων κόσμων.