WATCHLIST

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Την πάω 10 χρόνια τη Μουρμούρα κι όσο αντέξω”

NDP Photo Agency

Καλεσμένος στο Happy Day ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για την τεράστια επιτυχία της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που τόσο έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

«Ήταν πολύ ευχάριστη μετάβαση. Είχαμε την ανησυχία, επειδή είχαμε και με τη Δάφνη πέντε χρόνια, λέγαμε ποια θα μπορέσει να δέσουμε τόσο πολύ. Και ήρθε η Κλέλια και δέσαμε από τα πρώτα δοκιμαστικά που κάναμε. Κάναμε τέσσερα δοκιμαστικά με τέσσερις διαφορετικές ηθοποιούς αλλά ήταν φως φανάρι πως η Κλέλια ήταν η κατάλληλη. Το μυστικό στη Μουρμούρα είναι ότι παίζουν δύο άνθρωποι. Αν δε δέσει αυτή η χημεία, δεν υπάρχει Μουρμούρα» ανέφερε ο ηθοποιός σχολιάζοντας την αντικατάσταση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την Κλέλια Ρένεση.

 

Ερωτώμενος για την απόφαση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη να μη συνεχίζει για έκτο χρόνο απάντησε: «Εκεί έχουμε γίνει οικογένεια. Πλέον, αστείες ατάκες γεννούν οι cameramen. Δηλαδή, μας λένε πείτε κι αυτό. Έχουμε γίνει οικογένεια, υπάρχει μια σύμπνοια. Όλη αυτή την ατμόσφαιρα, όταν την χάνεις από τα χέρια σου, είναι λογικό να στεναχωρηθείς. Επιλογή της ήταν, η κοπέλα δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο και καλά έκανε. Αλλά, από την άλλη όλο αυτό δεν μπορείς να το ξεχάσεις. Ήταν πέντε χρόνια μέσα σε μια λατρεμένη σειρά για μας και για το κοινό. Δουλεύουμε ένα 7ωρο αλλά το απολαμβάνουμε πάρα πολύ.»

Πόσο εύκολο είναι όμως να αφήσεις μία επιτυχημένη σειρά για να κάνεις κάτι άλλο; Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε με ειλικρίνεια κάνοντας μία αποκάλυψη για το πόσο είχε πιστέψει στη Μουρμούρα από την αρχή. «Είμαι από τους ανθρώπους που λέω πως όταν έρχεται η επιτυχία, δύσκολα την αφήνεις, γιατί δύσκολα ξανάρχεται. Από την αρχή που ξεκίνησα τη Μουρμούρα, το έχω πει και στο κανάλι, είναι πως αυτή τη σειρά την πάω δέκα χρόνια κι όσο αντέξω. Ίσως, πάρω και σύνταξη. Οι συνθήκες εργασίας είναι εξαιρετικές, η παραγωγή, η φροντίδα, τα σενάρια, το πόσο αρέσει στον κόσμο. Είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις στη Μουρμούρα.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency