WATCHLIST

Τηλεθέαση: Ποιος είναι ο “βασιλιάς” της μεσημεριανής ζώνης

Instagram/vickykagia, Instagram/Elenimenegaki

Το Shopping Star ξεκίνησε τη σεζόν κρατώντας τα πρωτεία της τηλεθέασης στη μεσημεριανή ζώνη των καναλιών. Τη θέση του πρώτου διεκδικούν από την έναρξη της προβολής τους οι εκπομπές My Style Rocks του ΣΚΑΪ, το Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1, η Ελένη και το Τι λέει; του Alpha αλλά και οι εκπομπές της ΕΡΤ. Μάταια όμως, προς το παρόν τουλάχιστον αφού οι στυλιστικές περιπέτειες των γυναικών του Shopping Star στο Star εξακολουθούν να απασχολούν περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό και αυτή την εβδομάδα.

Το «Shopping Star» με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά τερματίζει σταθερά πρώτο συγκεντρώνοντας ποσοστά τηλεθέασης 25.3% (Δευτέρα), 22, 5% (Τρίτη) και 24% (Τετάρτη) ενώ στην δεύτερη θέση ακολουθεί το «Ρουκ Ζουκ» με ποσοστά τις αντίστοιχες ημέρες 17,8%, 17,1% και 18%.

Το «My Style Rocks» σημειώνει επίσης σταθερά ποσοστά (14,2%, 14.9% και 13,1%), ενώ στις αμέσως επόμενες θέσεις τερματίζουν οι εκπομπές του Alpha. Το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης που συγκέντρωσε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν την Τετάρτη με γενικό σύνολο 12,9% ενώ το «Τι λέει;» είχε την καλή του μέρα την Δευτέρα με σύνολο τηλεθέασης 11,8%.

Οι εκπομπές της ΕΡΤ, «Δεύτερη Ματιά» και «Άλλη διάσταση» σημειώνουν χαμηλές πτήσεις με τα υψηλότερα ποσοστά τους να σημειώνονται για την πρώτη την Τετάρτη (6,7%) και την δεύτερη την Δευτέρα και την Τετάρτη (5,7%).

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/vickykagia, Instagram/Elenimenegaki