THE VOICE

The Voice: Αποκαλύφθηκε (ή όχι;) ο παρουσιαστής και ο τέταρτος κριτής

Instagram/thevoiceofgreece

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το "The Voice", το ποιος θα παρουσιάσει το talent show έχει εξελιχθεί στο νέο τηλεοπτικό μας θρίλερ. Την αποχώρηση του παρουσιαστή ακολούθησε και η επιβεβαίωση του Κωστή Μαραβέγια πως κι εκείνος δε θα παραμείνει στην κριτική επιτροπή του επιτυχημένου show του ΣΚΑΪ. «Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος» ανέφερε εκείνος μεταξύ άλλων στο Instagram και το θρίλερ απέκτησε μια νέα ανατροπή.

Διάβασε επίσης: The Voice: Η αποχώρηση Μαραβέγια και τα δύο μεγάλα ”όχι” για την κριτική επιτροπή

Στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, τα στελέχη αναφέρθηκαν στο “The Voice” και στο γεγονός ότι θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας αλλά ονόματα συντελεστών δεν ακούσαμε. Τα ακούσαμε όμως σήμερα, από την εκπομπή του σταθμού «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και την Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Οι φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του show, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ενώ στη θέση του τέταρτου κριτή θα βρεθεί ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο τελευταίος έχει δοκιμαστεί σε αυτή τη θέση τόσο στο X- Factor όσο και το εντελώς διαφορετικό Your Face Sounds Familiar κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις τοποθετήσεις του, το χιούμορ και τις εμφανίσεις του. Όσο για τον Γιώργο Λιανό, που ανήκει στο δυναμικό της Acun Medya που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του “The Voice” και που είχε δοκιμαστεί στην παρουσίαση του show “Ελλάδα έχεις ταλέντο” το οποίο ανήκει στα προγράμματα του Τούρκου παραγωγού που έχουν μπει στον πάγο για φέτος.

 

Αν και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το όνομα του Γιώργου Λιανού προβλήθηκε ως βέβαιο για τον ρόλο του παρουσιαστή, στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου», φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του στις οποίες διέψευδε αυτό το ενδεχόμενο. «Ούτε πρόταση έχω δεχτεί, ούτε τίποτα. Έχει ακουστεί το όνομά μου, αλλά εγώ δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση. Με την Acun Medya είμαστε σε αναμονή για να δούμε πότε και αν θα προβληθεί το Ελλάδα έχεις ταλέντο, αν θα πάει δεύτερη σεζόν. Ξέρω ότι δε θα προβληθεί την πρώτη σεζόν, εκτός αν αλλάξει κάτι και το μάθουμε εμείς τελευταία στιγμή», ανέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε στην συνέχεια ότι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν αναμένεται να προβληθεί ούτε κατά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/thevoiceofgreece