WATCHLIST

The Voice: Η αποχώρηση Μαραβέγια και τα δύο μεγάλα “όχι” για την κριτική επιτροπή

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποχώρησε από το Voice. Το ίδιο και ο Κωστής Μαραβέγιας. Η θέση της παρουσίασης είναι κενή, όπως και μία θέση στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Νούμερα τηλεθέασης: 8 Λέξεις vs Greece’s Next Top Model. H εύθραυστη πρωτιά

Στη φωλιά των Κου Κου, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε: «Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό και για τον Πάνο Μουζουράκη. Ο τραγουδιστής έχει δεσμευτεί να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, που είναι η μεγάλη σύσκεψη του ΣΚΑΪ με την Acun Medya. Από αυτή τη σύσκεψη θα μάθει και ο Πάνος Μουζουράκης ποιος θα κάθεται στη διπλανή του καρέκλα. Κανένας δεν έχει υπογράψει, μέχρι και την Πέμπτη όλα είναι ρευστά. Ούτε παρουσιαστής υπάρχει.

 

Ο Αντώνης Ρέμος έχει δεχτεί πρόταση για κριτής στο The Voice, αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να το κάνει τη δεδομένη στιγμή λόγω πολλών υποχρεώσεων».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε με τη σειρά του το δεύτερο μεγάλο όχι: «Έγινε πρόταση και στην Πάολα, αλλά η Πάολα δεν θέλει να κάνει τηλεόραση. Ήθελαν Πάολα, Ρέμο, δεν έχουν κανέναν από τους δύο».

Η ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια

«Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς, κάθε μα κάθε φορά ένιωθα τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, έμαθα πολλά από εκείνους, απέκτησα καλούς φίλους και θα θυμάμαι τις πρόβες μας, τα τσιμπούσια μας και τις λίγες αλλά πραγματικές κοινές συναυλίες μας μπροστά σε κοινό.

Επίσης την Έλενα, τον Γιώργο, τον Πάνο και τον Σάκη για την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ μπροστά σε κάμερες, κάτι καθόλου απλό και αυτονόητο, δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης του τηλεοπτικού πλατό.

Τον πάντα χαμογελαστό και φανταστικό vocal coach Νίκο Ρουσάκη.

Τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, την παραγωγή της εκπομπής, τον μαέστρο Τόνυ και τους απίθανους μουσικούς του.

Τον Γιάννη, τον Γιώργο και την Λεμονιά που με πήραν αγκαλιά ανάμεσα στα κομφετί της νίκης τους και με σήκωσαν ψηλά.

Όλους τους τηλεθεατές, εσάς που με στηρίξατε και μου δώσατε τόσες συγκινήσεις.

Τα καλύτερα έρχονται. Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό. Θα σας το ανακοινώσω σε κάποιους μήνες και θα μοιραστώ μαζί σας κάθε μου βήμα.»

View this post on Instagram

Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς, κάθε μα κάθε φορά ένιωθα τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, έμαθα πολλά από εκείνους, απέκτησα καλούς φίλους και θα θυμάμαι τις πρόβες μας, τα τσιμπούσια μας και τις λίγες αλλά πραγματικές κοινές συναυλίες μας μπροστά σε κοινό. Επίσης την Έλενα, τον Γιώργο, τον Πάνο και τον Σάκη για την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ μπροστά σε κάμερες, κάτι καθόλου απλό και αυτονόητο, δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης του τηλεοπτικού πλατό. Τον πάντα χαμογελαστό και φανταστικό vocal coach Νίκο Ρουσάκη. Τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, την παραγωγή της εκπομπής, τον μαέστρο Τόνυ και τους απίθανους μουσικούς του. Τον Γιάννη, τον Γιώργο και την Λεμονιά που με πήραν αγκαλιά ανάμεσα στα κομφετί της νίκης τους και με σήκωσαν ψηλά. Όλους τους τηλεθεατές, εσάς που με στηρίξατε και μου δώσατε τόσες συγκινήσεις. Τα καλύτερα έρχονται. Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό. Θα σας το ανακοινώσω σε κάποιους μήνες και θα μοιραστώ μαζί σας κάθε μου βήμα. #thevoicegr #teamkostis #endofseason

A post shared by Maraveyas (@maraveyas) on

Η ανακοίνωση του Γιώργου Καπουτζίδη

View this post on Instagram

Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω. Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020! Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρωπους της παραγωγης, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικους μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων. Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλια σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on

«Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω».

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/maraveyas