SURVIVOR

Survivor: Ο πραγματικός λόγος που οι Διάσημοι έδιωξαν τον Γιάννη Σπαλιάρα

Η αποχώρηση του Πάρη Αργιανίδη από το Survivor είναι η τελευταία εξέλιξη που μονοπωλεί τις συζητήσεις σε ό,τι αφορά το Survivor. Αλλά ίσως να μην είναι το μόνο θέμα που θα έπρεπε να απασχολεί τους απανταχού σαρβαϊβορομανείς. Δεν ξέρω αν το πήρες χαμπάρι, αλλά ο Γιώργος Χρανιώτης έχει ήδη αποκαλύψει το λόγο που η ομάδα των Διασήμων έστειλε τον Γιάννη Σπαλιάρα στην αντίπαλη ομάδα.

Ένα επεισόδιο πίσω, ο Χρανιώτης, ενώ τσακωνόταν (το λες) με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία κάνει μπαμ πως δεν περνάει καθόλου καλά στο νησί, ανέφερε μία πράξη του Γιάννη Σπαλιάρα, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται, ενόχλησε τους (πρώην) συμπαίκτες του και συνέβαλε καθοριστικά στο να τον απομακρύνουν. Ενώ λοιπόν ο Χρανιώτης μιλούσε στην Παπαδοπούλου περί επιβολής, τονίζοντάς της πως δεν πρέπει να μείνει απομονωμένη γιατί θα έχει τη μοίρα του Σπαλιάρα, έγινε η αποκάλυψη:

“Αν εσύ το πρωί ξυπνήσεις και πας να κάνεις τσίσα στα 2 μέτρα από εκεί που κοιμόμαστε, δεν μπορώ να σου επιβληθώ. Αυτός που το έκανε είναι στην αντίπαλη ομάδα. Τον στείλαμε εμείς στην αντίπαλη ομάδα. Επειδή έκανε αυτό και μερικά άλλα πράγματα”. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανταπάντησε ότι το δικό της savoir vivre δεν της επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Τουτέστιν, ο Γιάννης Σπαλιάρας απομακρύνθηκε από…ανάγκη.