Ντάνος vs Μάριος: Τι ποσοστό συγκέντρωσε ο καθένας στον τελικό

Με τι ποσοστό αναδείχθηκε νικητής του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τα πρώτα παρατράγουδα από την οικογένεια του Μάριου.

Ο μεγάλος νικητής του Survivor είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Το twitter τη βραδιά του τελικού ''πήρε φωτιά'' και οι υποστηρικτές το μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν εκεί.

Με τι ποσοστό όμως βρέθηκε μπροστά από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη; Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει από την παραγωγή αλλά το ρεπορτάζ του Κώστα Τσουρού στο ''Πρω1νό'' του ΑΝΤ1 ήταν το εξής:

-65% Γιώργος Αγγελόπουλος

-35% Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Η αντίδραση της πλευράς Ιωαννίδη

Η Λία Ιωαννίδου μίλησε στο Happy Day για το θέμα που προέκυψε στο τηλεφωνικό κέντρο της Κύπρου, ενώ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος ο Μάριος θα αποφασίσει πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα.  

''Σημειώθηκε εμπλοκή στο τηλεφωνικό κέντρο και τα μηνύματα δεν μπορούσαν να θεωρηθούν έγκυρα. Πολλοί φίλοι ψήφισαν αλλά η ψήφος δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή. Αυτό έγινε και στον ημιτελικό. Παρ' όλα αυτά, ο Μάριος ήταν πολύ ψύχραιμος και τόνιζε ότι όλα είναι καλά. Η Ειρήνη Κολιδά και άλλοι συμπαίκτες του, ενημέρωσαν τον Μάριο ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Με συγκράτησε το γεγονός ότι ήταν πολλά παιδιά στο θέατρο από το να δημιουργήσω μια δυσάρεστη κατάσταση. Δεν αμφισβητώ την αξία του Γιώργου Αγγελόπουλου που είναι ένα πολύ δυνατό παιδί. Εγώ είδα ότι με τον γιο μου έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση και το χάρηκα. Δεν ήταν το οικονομικό του θέματος, αλλά το γενικότερο αίσθημα δικαιοσύνης. Το θέμα είναι πλέον στα χέρια του Μάριου, ο ίδιος θα αποφασίσει για το πώς θα συνεχίσει από εδώ και πέρα. Αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τις ψήφους, το αποτέλεσμα θα ήταν απόλυτα σεβαστό. Εδώ όμως υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα.''

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ