Καλλέργη για Survivor: "Στον τελικό θα πάω και θα μιλήσω ανοιχτά..."

Είναι κάπως έξαλλη με τα τεκταινόμενα στο Survivor, δε βρίσκεις;

Η Μαριάννα Καλλέργη ήταν η πρώτη παίκτρια από τους Διάσημους του Survivor που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης κι έκτοτε έχει δώσει κι εξακολουθεί αρκετές συνεντεύξεις, μιλώντας τόσο για όσα φαίνονται μπροστά από τις κάμερες όσο και για εκείνα που δε βλέπει το κοινό.

Αυτή τη φορά, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, αναφέρθηκε στον τελικό του παιχνιδιού και είπε -με κάποια νεύρα, δε βρίσκεις;- τα εξής: "Στον τελικό θα πάω και θα μιλήσω ανοικτά. Όχι πίσω από την πλάτη όπως βλέπω να συμβαίνει. Οι άνθρωποι που ξέρουν ποιο είναι το νόημα της ζωής δεν ανακατεύονται με κλίκες και ίντριγκες. Δεν πήγα στο παιχνίδι για να βρω δουλειά. Αν είναι να γίνει κάτι στη ζωή σου, θα γίνει αργά ή γρήγορα. Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου, έχω πονέσει και δεν μπορώ να ξεπουλήσω τα πάντα για ένα χρηματικό έπαθλο".

Ενώ, σχολιάζοντας τους παίκτες και τις συμπεριφορές τους δήλωσε: "Βλέπω κάποια πράγματα διαφορετικά. Το παιχνίδι σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου και να δεις τι πραγματικά θέλεις στη ζωή και κυρίως τι δεν θέλεις. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο γιατί δοκιμάζει τα όριά σου. Κάποιοι παίκτες δεν είναι κακοί χαρακτήρες αλλά τους πήρε η μπάλα. Την καλύτερη στάση κρατάει ο Χρανιώτης που είναι ουδέτερος στον κόσμο και καλά κάνει. Είναι άδικο για 100.000 ευρώ να ξεφτιλίζουμε προσωπικότητες".

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ