Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά: Τα δύο ονόματα που προορίζονταν για την παρουσίαση, αντί του Σπύρου Παπαδόπουλου

Κι όμως, ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν ήταν η πρώτη επιλογή ως παρουσιαστής.

Μια αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε ύστερα από 14 χρόνια που βλέπουμε την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο «τιμόνι» της. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Τάσου Μπιμπισίδη στο DownTown η παραγωγός της εκπομπής, Βίκυ Λάσκαρη, είχε την ίδια θέση ευθύνης και στην αντίστοιχη εκπομπή της ΕΡΤ με την Σεμίνα Διγενή και, όταν η παρουσιάστρια έφυγε για τον Alpha, της ζητήθηκε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή.

Έτσι και έγινε. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είχε σκεφτεί κανείς τον Σπύρο Παπαδόπουλο για το ρόλο του παρουσιαστή. Μάλιστα, τα πρώτα ονόματα που «έπεσαν» στο τραπέζι ήταν αυτά της Ρούλας Κορομηλά και έπειτα της Έλενας Ακρίτα.

Η Βίκυ Λάσκαρη εξηγεί πως έφτασαν σε αυτή την επιλογή: «Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε μια φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά Θυμήθηκα μια συνέντευξή του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι».

«Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί, τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο» λέει χαρακτηριστικά η παραγωγός.

 

Kεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ