POWER OF LOVE

Νέο reality σχέσεων μετά το Power of Love για τον ΣΚΑΪ. Πίστευες πως θα τη γλιτώσεις; Αμ δε

Instagram/Poweroflovegr

Έχουμε γράψει σπάνια για το "Power of Love" και υπάρχει λόγος γι' αυτό. Το reality σχέσεων του ΣΚΑΪ, το κοινωνικό πείραμα του Acun Ilicali που εφαρμόστηκε μπροστά στα μάτια μας, συχνά μας έκανε έξω φρενών, με την έλλειψη παιδείας των παικτών του, με τα στερεότυπα που καλλιεργεί. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό αρχίσαμε να χαιρόμαστε με την είδηση πως μετά την ολοκλήρωση αυτής της σεζόν το παιχνίδι που παρουσιάζει επιτυχημένα η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα επιστρέψει στον ΣΚΑΪ με τη νέα χρονιά. Βιαστήκαμε όμως να βγάλουμε το συμπέρασμα πως θα απαλλασσόμασταν οριστικά από τέτοιου είδους τηλεοπτικά προϊόντα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο ΣΚΑΪ βολιδοσκοπεί ένα άλλο reality σχέσεων που κάνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Δες ακόμα: Στερεότυπα και βασανιστήρια στην ελληνική γλώσσα. Το Power of Love είναι ένας λόγος να κλείσεις την τηλεόραση

Πρόκειται για την παραγωγή “First Dates” (Πρώτα Ραντεβού), που επικεντρώνεται στο πρώτο ραντεβού αγνώστων σε εστιατόριο. Οι δύο άγνωστοι βρίσκονται, γευματίζουν (όχι μόνοι τους φυσικά, παρουσία της κάμερας) και το κοινό αποφασίζει αν πρόκειται για το ιδανικό ζευγάρι ή όχι.

Κρατηθείτε να δούμε τι μας περιμένει στο παρακάτω video.

 

Ζωή χωρίς αγάπη δε γίνεται, αλλά κάμερα και αγάπη και αυτοπροβολή μπορούν να πάνε μαζί; Αφήνω την απορία μου σαν τροφή για σκέψη στους υπεύθυνους προγράμματος του ΣΚΑΪ. Τουλάχιστον με ένα ραντεβού δεν θα προλάβουμε να ακούσουμε τόσα πολλά όπως ακούμε με τις ώρες στο σπίτι της αγάπης. Κάτι είναι κι αυτό.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Poweroflovegr