POWER OF LOVE

Δώρος και Αθηνά του Power of Love, στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Όταν μάθαμε ότι ο Δώρος και η Αθηνά αποχώρησαν από το Power of Love, αναρωτηθήκαμε τι έφταιξε και το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε ο έρωτάς του, ενώ μάλιστα ήταν και τόσο δημοφιλείς.

Ο Δώρος μάλιστα, έκανε ένα live στο Instagram στο οποίο «απείλησε» ότι θα βγάλει τα άπλυτα της παραγωγής στη φόρα. Λίγες ώρες μετά βρέθηκαν στην διαδικτυακή εκπομπή του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, “The analyzer”, όπου η αλήθεια είναι ότι δεν είπε και τίποτα σπουδαίο γύρω από αυτό το ζήτημα, αφού δε σχολίασαν αν θα επιστρέψουν στο σπίτι του Power of Love.

Στον Μάριο απάντησαν σε ερωτήσεις για το πώς διαχειρίζονται τώρα τη δημοσιότητα που απέσπασαν από τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψαν ότι ο μεν Δώρος συμμετείχε μετά από πρόταση του φίλου του, Μάριου Πρίαμου, ενώ η Αθηνά είχε δηλώσει συμμετοχή για το Survivor, κι έτσι είχαν τα στοιχεία της και την κάλεσαν για το Power of Love. Κανείς από τους δυο τους δεν περίμενε ότι θα μπουν στο παιχνίδι και θα ερωτευτούν, ενώ δε σταμάτησαν να αστειεύονται με την αξέχαστη ατάκα της Αθηνάς που είπε ότι θέλει να είναι το παιδί, η γιαγιά και ο παππούς του Δώρου.