WATCHLIST

“Όλα Παίζουν”: Η πιο “παιχνιδιάρικη” πρεμιέρα της σεζόν

Το "Όλα Παίζουν" έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας (13/10) και απέδειξε τον τίτλο της εκπομπής. Πολύ παιχνίδι.

Από την πρώτη καλησπέρα, καταλάβαμε ότι η τετράδα της εκπομπής (Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Λιανός, Αλέκα Καμηλά, Μπέττυ Μαγγίρα) είχε παιχνιδιάρικη διάθεση.

Οι τέσσερις παρουσιαστές συστήθηκαν στους τηλεθεατές με αρκετή δόση χιούμορ ενώ το αρχικό τρακ των πρώτων λεπτών αποχώρησε στη συνέχεια.

Το πρώτο θέμα που σχολίασαν ήταν η πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής του Mega “Mega με μια” ενώ παρατήρησαν και τα κοινά που έχει με το “Πρωινό”, τα οποία ήταν αρκετά μεταξύ των δύο εκπομπών. Επίσης, σχολίασαν και μερικές τηλεοπτικές εμφανίσεις, όπως εκείνη της Γωγώς Γαρυφάλλου!

Εκτός από τα μεταξύ τους παιχνίδια, στην εκπομπή έβγαιναν τηλεφωνικά τηλεθεατές όπου συμμετείχαν στα διάφορα παιχνίδια της εκπομπής.

 

Όσο για την πρώτη καλεσμένη που τους έκανε ποδαρικό, δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Στανίση η οποία δε δίστασε να βγάλει τα παπούτσια της ώστε να παίξει μια παραλλαγή από τις “μουσικές καρέκλες”.

Επίσης, είδαμε τον Γιώργο Λιανό να παίρνει μια κιθάρα και να συνοδεύει στο τραγούδι την Κατερίνα Στανίση!

Το “Όλα παίζουν” ξεκίνησε δυναμικά με παλμό και καθόλου βαρεμάρα. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η “παιχνιδιάρικη” τετράδα.

Καλή σεζόν!

Διάβασε επίσης στο Ladylike.gr

Πρεμιέρα Μάρκου Σεφερλή: Η έναρξη, οι συνεργάτες και η προσευχή σε Μικρούτσικο, Λιάγκα και Αρναούτογλου

Πρεμιέρα “Το Πρωινό”: Ήμουν και εγώ εκεί