WATCHLIST

Πρεμιέρα “Το Πρωινό”: Ήμουν και εγώ εκεί

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014. Το "Πρωινό" επέστρεψε για δεύτερη σεζόν στον ΑΝΤ1 και πέμπτη ως δίδυμο Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Φέτος, το πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 είχε μερικές αλλαγές.

Ο Γιώργος Λιανός και η Λαόυρα Νάργες αποχώρησαν και στη θέση τους ήρθαν η Μαίρη Συνατσάκη, ο Άρης Καβατζίκης και ο Κώστας Δόξας.

Τα πρώτα λεπτά της εκπομπής υπήρχε άγχος, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Όμως, σύντομα, ξεπεράστηκε. Κατά τη διάρκεια της ροής της εκπομπής έδειχναν να έχουν “δέσει” σαν ομάδα. Έκαναν αστεία κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, καθόντουσαν μαζί στον καναπέ, έκαναν πλάκα μεταξύ τους.

 

Η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαμπαρίγου πηγαινοερχόντουσαν στα backstage της εκπομπής περιμένοντας να έρθει η δική τους ενότητα. Είχαν αρκετό ενθουσιασμό και ανυπομονησία για τη έναρξη της νέας σεζόν.

Παράλληλα, σε πολλά σημεία του πλατό υπήρχαν γλυκά της εταιρίας Fresh στα οποία κανείς και καμιά μας δεν αντιστάθηκε – όχι δεν έχουμε καθόλου τύψεις για τις θερμίδες.

 

Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη πόζαρε με ένα από αυτά! Ποιος νοιάζεται για τις θερμίδες βρε παιδάκι μου;

 

Η Λίτσα Πατέρα, είπε καλά μαντάτα για τους Υδροχόους όπου επιτέλους θα βρούμε την ησυχία μας καθώς ο Κρόνος αποχωρεί. Η σκούφια που πετάει είναι δικιά μας!

 

Καθώς βλέπαμε τα βίντεο που έδειχναν στην εκπομπή ακούσαμε ξαφνικά παιδικές φωνές και κλάματα. Αμέσως μετά, παρέλασαν μπροστά μας πολλά μωράκια με τις μαμάδες τους, έτοιμες να μας δείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες. Έκαναν τις πρόβες τους, η Φαίη και όλες “τρελαθήκαμε” με τα μωράκια και τα ναζάκια τους.

Η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Γεωργαντάς αστειεύονταν συνεχώς ενώ το ζευγάρι του Μπρούσκο, Ελένη Βαΐτσου και Ανδρέας Γεωργίου, δεν αντιστάθηκαν στις γλυκιές προκλήσεις του μπουφέ!

 

Ψαχουλεύοντας στα παρασκήνια εντόπισα την ανθοδέσμη που έστειλε ο Γιάννης Λάτσιος γράφοντας “Καλές πτήσεις” και κατά τις 12.00 έκανε την εμφάνισή του πίσω από τις κάμερες. Τζέντλεμαν ο κύριος Γιάννης!

 

Όσο για το τελευταίο κομμάτι της εκπομπής και το παιχνίδι με τα μήλα και τα cupcakes γελάσαμε όλοι με την ψυχή μας.

 

Το τέλος της πρώτης εκπομπής ήρθε και όλοι ξεφύσηξαν με χαμόγελο. Το πρώτο τεστ έληξε. Το δεύτερο θα έρθει όταν ο Μάρκος Σεφερλής θα αναλάβει την εκπομπή “Mega με μια” όταν οι δύο τηλεοπτικοί αντίπαλοι θα πέσουν στην “αρένα” της τηλεθέασης.

 

Όμως, είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα και προβλέψεις αν σκεφτείς ότι ακόμη η εκπομπή του Mega δεν έχει βγει στον αέρα.

Κους κους με την ομάδα

Τα φώτα έσβησαν, το ίδιο και οι κάμερες και μίλησα με τους “πρωταγωνιστές” για την νέα σεζόν, όσα καινούργια δούμε φέτος αλλά και αν είχαν άγχος κατά την έναρξη της εκπομπής.

Φαίη Σκορδά

Είμαστε πολύ δεμένοι.  Δεν επαναπαυόμαστε, θα δείτε καινούργια πράγματα. Θέλουμε κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι. Όσο για τα παιδιά μου; Δεν προλαβαίνω τα φιλιά!

Γιώργος Λιάγκας

Θα έχουμε την καλύτερη χρονιά από τα πέντε χρόνια του “Πρωινό”.  Εγώ και η Φαίη θέλουμε να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που μπορούμε να πάμε έξω για έναν καφέ ή φαγητό

Μαίρη Συνατσάκη

Δεν είχα άγχος ενώ είμαι πολύ αγχωτικό άτομο. Κοιμήθηκα μια χαρά το βράδυ. Πείτε με γαϊδούρα! Θα κάνω θέματα στην εκπομπή που αφορούν την πόλη, urban, με μουσική και μόδα

Θέμης Γεωργαντάς

Δε νιώθω ότι υπάρχει κάποιος καινούργιος στην παρέα. Θα έχω μια ενότητα σαν το εξομολογητήριο στο Mad. Με συνεντεύξεις, hardcore ερωτήσεις με όμορφα πρόσωπα

Κώστας Δόξας

Από τα πρώτα meetings που κάναμε ένιωσα πολύ οικεία. Ως Lady Gaga ένιωσα ξυρισμένος και αέρινος. Έχω προτείνει διάφορα παιχνίδια μεταξύ αυτών και ένα που λέγεται κούπες!

Καλή σεζόν “Πρωινό”!