NOMADS

Πώς άλλαξε η τηλεθέαση για το Nomads μετά την είσοδο των “Εισβολέων”

Instagram/NomadsAnt1

Η στιγμή για την οποία σου γράφαμε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε για το Nomads Μαδαγασκάρη. Η ομάδα των Επίλεκτων, στάθηκε στην ακτή και είδε ένα πειρατικό ιστιοπλοϊκό να πλησιάζει. Λίγη ώρα αργότερα οι βετεράνοι του Survivor, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ορέστης Τσανγκ, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Ντάρια Τουρόβνικ και Μαριάννα Καλέργη αποκαλύφθηκαν ως οι «Εισβολείς» του Nomads αφήνοντας αποσβολωμένους τους μελλοντικούς τους αντιπάλους.

 

Ο πρώτος αρχηγός των Εισβολέων ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, το πρώτο αγώνισμα διεξήχθη, η ένταση ήταν φανερή και μαζί και η αποφασιστικότητα των εισβολέων να φέρουν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Σκοπός για τον ΑΝΤ1 σίγουρα είναι να φέρουν τα πάνω κάτω στους πίνακες μετρήσεων της τηλεθέασης. Τα κατάφεραν; τα νούμερα δείχνουν πώς οι εισβολείς έκαναν μια καλή αρχή.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης την περασμένη Κυριακή 4 Νοεμβρίου το Nomads έκανε συνολικά 16% τηλεθέαση. Το νούμερο για το επεισόδιο της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου σκαρφάλωσε στο 17,6%, ενώ τα νούμερα ήταν ιδιαιτέρως καλά για το δυναμικό κοινό ηλικίας 18- 54. Το Nomads Μαδαγασκάρη σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 20,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ το υψηλότερο ποσοστό το συγκέντρωσε στην κατηγορία τηλεθεατών «Άνδρες 25 – 44» σημειώνοντας 27.6%.

Πώς κινήθηκε ο ανταγωνισμός;

Την ώρα που προβλήθηκε το Nomads Μαδαγασκάρη (20:47 – 23:25) στον Alpha προβάλλονταν τα δυνατά χαρτιά του καναλιού σε επίπεδο μυθοπλασίας. Το Έλα στη θέση μου άγγιξε για το δυναμικό κοινό 18 – 54 το ποσοστό τηλεθέασης 22,5% και το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα για την ίδια μερίδα κοινού το 23,4%. Το Τατουάζ που κράτησε αρκετή ώρα παραπάνω από το Nomads σημείωσε 24,4% στο δυναμικό κοινό.

Ο ΣΚΑΪ είχε επίσης το δυνατό του χαρτί, το The Voice of Greece στην οθόνη. Τα Highlights του παιχνιδιού σημείωσαν 16,6% στο δυναμικό κοινό και η προβολή του κανονικού επεισοδίου το 26,6% στην ίδια μερίδα του κοινού. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες είχε συνολικά την πρωτιά στην Prime Time ζώνη συγκεντρώνοντας γενικό σύνολο τηλεθέασης 26,4%.

Στο Star τα πράγματα ήταν αποκαρδιωτικά αφού το Master Chef Junior άγγιξε μόλις το 5% στην τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό.

Το Open με την σειρά Ο πρίγκιπας της φωτιάς σημείωσε τηλεθέαση στο κοινό 18- 54 4,5% και με το Project Runway που ακολούθησε 3,1% για την ίδια μερίδα του κοινού.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/NomadsAnt1