WATCHLIST

Η εκπομπή που θα αντικαταστήσει αυτή του Νίκου Μουτσινά στο Open

Instagram/giatinparea

Από το «Καλοκαίρι #Not» στο «Μεσημέρι #Yes» μεταπηδούν η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Πάνος Σταματόπουλος και ο Ηλίας Γκότσης. Η τριπλέτα των παρουσιαστών της μεσημεριανής εκπομπής του Open Beyond για το καλοκαίρι, άφησε όπως όλα δείχνουν, θετικές εντυπώσεις στους ιθύνοντες του σταθμού και θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αντικατάστασης της επιτυχημένης εκπομπής «Για την παρέα» που παρουσιάζε πέρσι ο Νίκος Μουτσινάς στο Open. Στους βαθμούς δυσκολίας πρόσθεσε και το γεγονός ότι απέναντι από την εκπομπή τους, θα παίζει και πάλι ο Νίκος Μουτσινάς από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Διάβασε επίσης: Ο Νίκος Μουτσινάς και επίσημα στον ΣΚΑΪ. Το όνομα της νέας εκπομπής

Ενώ ο τελευταίος θα εύχεται «Καλό Μεσημεράκι» στο κοινό καθημερινά στις 15.00, οι τρεις παρουσιαστές του Open θα το υποδέχονται από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 14.00 λέγοντας «Μεσημέρι #Yes». Το τρέιλερ της νέας εκπομπής του Οpen έχει ήδη κυκλοφορήσει.

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Ηλίας Γκότσης καλούνται να καλύψουν το δύσκολο κενό που άφησε ο Νίκος Μουτσινάς στο κανάλι, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η καλοκαιρινή τους εκπομπή στο Open, κάνουν τους υπεύθυνους του σταθμού αισιόδοξους. Μένει να δούμε αν το κοινό θα αναφωνήσει τελικά «Μεσημέρι #Yes» ή όχι.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/giatinparea