WATCHLIST

Ο Νίκος Μουτσινάς και επίσημα στον ΣΚΑΪ. Το όνομα της νέας εκπομπής

Το καλοκαίρι του 2019 είχε τηλεοπτικές ανακατάξεις που έφεραν τα πάνω κάτω. Συζητήσεις, συμβόλαια, ανανεώσεις, μετακινήσεις, απουσίες και διακοπές. Μέσα σε όλο αυτό που σου περιγράφω, ο Νίκος Μουτσινάς αλλάζει τηλεοπτική στέγη και αποχαιρετά το Open μετά από μία εξαιρετική χρονιά. Ο ΣΚΑΪ τον υποδέχεται και επίσημα με την προβολή του τρέιλερ.

Η ζώνη παραμένει ίδια, όπως και το concept της εκπομπής. Αυτό που αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξει θα είναι ο τίτλος της εκπομπής. Το «Για την Παρέα» γίνεται «Καλό Μεσημεράκι», μία ακόμα αγαπημένη φράση του παρουσιαστή.

Διάβασε ακόμα: O Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου μπήκαν στη χρονομηχανή του FaceApp που έχει “γεράσει” όλο το Instagram

Ετοιμάζεται να προκαλέσει και τον κόβουν γιατί είναι μεσημέρι. Από τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ. Η ανακοίνωση του σταθμού κάνει λόγο για την ίδια ακριβώς ομάδα μπροστά από τις κάμερες, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο προσθηκών.

 

«Ο Νίκος Μουτσινάς στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Από τον Σεπτέμβριο, ο αγαπημένος παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς μαζί με τη Ματίνα Νικολάου, αλλά και το μουσικό συγκρότημα Alcatrash, κάθε μέρα θα μας λένε ”Καλό Μεσημεράκι”.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/nikosmoutsinas/