CELEBRITIES

GNTM: Αυτός είναι ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς που σχολίασε η “τριάδα”

Το ότι η «τριάδα» του Greece's Next Top Model, δηλαδή η Μικαέλλα Φωτιάδη, η Εύη Ιωαννίδου και η Μέγκι Ndrio σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τις συμπαίκτριές τους ξεχνώντας την παρουσία της κάμερας, είναι γνωστό και είναι αυτό που οι περισσότεροι τηλεθεατές του GNTM λατρεύουν να μισούν. Χθες όμως οι τρεις τους επέκτειναν τον σχολιασμό τους και εκτός του σπιτιού.

Αφορμή ένα περιστατικό μεταξύ της Μικαέλλας και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη το οποίο η πρώτη διηγήθηκε στις φίλες της. Και κάπως έτσι μάθαμε ότι η Γαρυφαλιά έχει μια σχέση και πως η «τριάδα» σύμφωνα με την ίδια την κατηγορεί ότι αυτός την έβαλε στο παιχνίδι.

Ποιος είναι όμως ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς; Η «Scarlett Johanson» του ελληνικού Next Top Model είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου. Ο τελευταίος σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα social media του είναι μετρ και μέλος της ομάδας συνεργατών του Κωνσταντίνου Αργύρου.

View this post on Instagram

A post shared by KONSTANTINOS_KIRIAKOU (@konstantinos_kiriakou) on

 

Οι δύο συνονόματοι είναι αχώριστοι τα τελευταία χρόνια τόσο στα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όσο και στις καλοκαιρινές του συναυλίες. Αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι από το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει συνδεθεί πολλάκις με εκείνο της κριτή του GNTM, Ηλιάνας Παπαγεωργίου, δεν είναι παράξενο που η Γαρυφαλλιά «είχε τη μύγα» και μίλησε γι’ αυτό στη Μικαέλλα.

 

Πάντως, ανεξαρτήτως υπαρκτού ή ανύπαρκτου παρασκηνίου, αυτό που γίνεται φανερό στις φωτογραφίες του ζευγαριού στα social media είναι ότι η Γαρυφαλλιά και ο Κωνσταντίνος είναι πολύ ερωτευμένοι.

View this post on Instagram

A post shared by KONSTANTINOS_KIRIAKOU (@konstantinos_kiriakou) on

View this post on Instagram

Unconditionally

A post shared by g a r i f a l i a • kalifoni (@garifalia.kalifoni) on