NEXT TOP MODEL

Next Top Model: Η Ξανθή Τζερεφού ζήτησε να αποχωρήσει εξαιτίας των προσβλητικών σχολίων της Ερμίδου

Το επεισόδιο του GNTM της Τρίτης είχε κι αυτό το δράμα του, κι όχι τόσο λόγω της αποχώρησης της Χριστιάννας Σκούρα, όσο εξαιτίας της έντασης που προκλήθηκε ακριβώς πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, όταν η Ξανθή Τζερεφού δήλωσε ανοιχτά στους κριτές πως δεν περνάει καλά και γι' αυτό το λόγο, θα ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Η αιτία ήταν η πλέον γνωστή, τα σχόλια των συμπαικτριών της στο σπίτι και κυρίως της Ειρήνης Ερμίδου. Η αφορμή; τα κιλά της. 

«Ξανθή μου τι συμβαίνει; σε ζορίζει κάτι;» ήταν η ερώτηση της Βίκυς Καγιά προς την Ξανθούλα, η οποία στην τελευταία φωτογράφηση που είδαμε ήταν ανάμεσα στις τρεις τελευταίες θέσεις. Εκείνη δεν άφησε το ερώτημα αναπάντητο και μίλησε ανοιχτά στους κριτές για όσα ισχυρίζεται ότι περνάει στο σπίτι από κάποιες συμπαίκτριές της. Όταν η Βίκυ Καγιά ζήτησε να ακούσει τι είναι αυτό που λέγεται εκείνη απάντησε: «Ότι είμαι ευνοημένη από σχόλια γιατί είμαι η μοναδική plus, ότι δε θα μου ασκήσετε σκληρή κριτική γιατί είμαι εγώ γενικά».

Η κριτής του Next Top Model ζήτησε εξηγήσεις, αλλά η Ειρήνη Ερμίδου, για την οποία χτύπαγε η καμπάνα, είχε ήδη πάρει το λόγο. Εκείνη επικαλέστηκε το χιούμορ της, το οποίο ομολογουμένως είναι βιτριολικό. Στο βίντεο είδαμε επίσης τη Μικαέλα να λέει ότι και σε εκείνη κάνει αστεία αλλά δεν πειράζεται και «όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται».

Απ΄ό, τι ακούστηκε, η Ερμίδου είχε ζητήσει «συγγνώμη» στην Ξανθή, αλλά εκείνη δεν το δέχτηκε. Σύμφωνα με την τελευταία, η Ερμίδου δεν της ζήτησε συγγνώμη, αλλά εκείνη της είπε ότι αδιαφορεί. Και κάπως έτσι, η Ξανθή Τζερεφού ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Μία κίνηση που επίσης σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιες παίκτριες, αφού η Ξανθούλα ήταν ήδη στην τριάδα αποχώρησης όταν δήλωσε την επιθυμία της να φύγει. Κάτι αντίστοιχο τη ρώτησε και ο Δημήτρης Σκουλός.

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε μετά το σπίτι, Ξανθή και Ειρήνη συμφώνησαν ότι διαφωνούν και πως από ‘δω και πέρα δε θα λένε ούτε «καλημέρα». Πολιτισμένα πράγματα.

 

Και μερικά τελευταία λόγια από την Ξανθούλα: