NEXT TOP MODEL

GNTM 2: Η αποχώρηση της Σουζάνα, το spoiler του trailer και τα ανάμεικτα συναισθήματα στο Twitter

Το επεισόδιο της Τρίτης 29 Οκτωβρίου του Greece's Next Top Model περιείχε μια τριπλή δοκιμασία για τις παίκτριες. Πασαρέλα, performance στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και φωτογράφηση με τα ρούχα του Άγγελου Μπράτη. Κι αν στην πασαρέλα και στην κοινή χορογραφία που εκτέλεσαν πάνω στη σκηνή οι υποψήφιες τα πήγαν πολύ καλά, στη φωτογράφιση τα πράγματα χαρακτηρίστηκαν επιεικώς παταγώδης αποτυχία. Φυσικά ακολούθησε η διαδικασία της αποχώρησης και η Σουζάνα Κουόλ από την φετινή «κλίκα» των FF, είδε την πόρτα της εξόδου. Η Σουζάνα ήταν το κορίτσι που ο Άγγελος Μπράτης είχε επιλέξει για να κλείσει την επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε με τις δημιουργίες του, και τελικά η επιλογή του δεν τον δικαίωσε.

Διάβασε ακόμα: Η πιο ενοχλητική λεπτομέρεια στο Greece’s Next Top Model

suzana 

Οι φίλες της Σουζάνα έκλαψαν, οι υπόλοιπες υποψήφιες διόλου και οι χρήστες του Twitter που έχουν εκδηλώσει την αντιπάθειά τους προς τις FF, το χάρηκαν δεόντως.

 

 

 

Η χαρά τους όμως δεν κράτησε για πολύ αφού στο trailer του επεισοδίου της ερχόμενης Δευτέρας, να σου η Σουζάνα που φαίνεται στα γενικά πλάνα. Φαίνεται, λοιπόν, πως επιβεβαιώνεται το σενάριο που θέλει την Μαρτίνα να αποχωρεί οικειοθελώς και στη θέση της να επιστρέφει στο σπίτι του GNTM η Σουζάνα. Κι έπειτα ποιος είδε το Twitter και δεν ταράχτηκε όσο ταράχτηκαν και οι χρήστες του. Ακολουθεί το απαύγασμα των σχολίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε περίπτωση που δεν τα ξέρεις ήδη θα σου κάνω μια υπενθύμιση για το βιογραφικό της. Η Σουζάνα είναι 19 χρονών, κατάγεται από το Σουδάν και τη Νιγηρία και της αρέσουν οι οικονομικές επιστήμες. Ασχολείται με τον στίβο και έχει διακριθεί στα 100 και 200 μέτρα με εμπόδια, ενώ κάνει και άλμα εις μήκος. Ως μοντέλο ανακαλύφθηκε στα 18 της από τον Βρεττό Βρεττάκο, ενώ έπαιρνε μέρος σε πασαρέλα ιδιωτικού show. Στην πρώτη της φωτογράφιση πόζαρε με ρούχα της σχεδιάστριας Σήλια Κριθαριώτη για τη Βρετανική Vogue. Δεν έχει κάποιο motto γιατί ποτέ δεν ξέρει τι να περιμένει από τη ζωή ενώ πρότυπό της είναι η Naomi Campbell. Πιστεύω πλέον είσαι έτοιμη για τον δεύτερο γύρο της Σουζάνα στο GNTM.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgr