CELEBRITIES

Ο Άγγελος Μπράτης φέρνει τη μαμά του στο Next Top Model. Μπορεί και το ανάποδο

Το Greece's Next Top Model προχωρά και οι δοκιμασίες γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικές. Αυτή που θα δούμε απόψε (29/10) θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Άγγελου Μπράτη. Από το τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι οι διαγωνιζόμενες θα κληθούν να κάνουν πασαρέλα φορώντας τα ρούχα του σχεδιαστή αλλά και θα φωτογραφηθούν με αυτά.

Διάβασε ακόμα: Η Μαρτίνα είναι για το GNTM ό,τι ο Μελέτης για τις Άγριες Μέλισσες. Το Twitter δεν την αντέχει ούτε λεπτό

 

«Ο ρόλος ενός καλλιτέχνη είναι να σας προσκαλέσει μέσα στον κόσμο του. Σήμερα, σας προσκαλώ εγώ στον κόσμο του Άγγελου Μπράτη» ακούγεται να λέει ο σχεδιαστής.

Και λίγα πλάνα παρακάτω μάς περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη. «Φτιάχνει πάντα τα πιο δύσκολα ρούχα όλων των κολεξιόν. Για όσους δεν κατάλαβαν την ομοιότητα, πρόκειται για τη μαμά μου, την κυρία Έλλη» αναφέρει ο Άγγελος Μπράτης.

 

Η μαμά Έλλη εμφανίζεται για πρώτη φορά. Οι ομοιότητες πολλές. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Casa Viva είχε δηλώσει:  «Μου αρέσει να αλλάζω πόλεις, να ταξιδεύω. Κάθε άνθρωπος που συναντάω έχει κάτι να μου προσφέρει, να μου μάθει – από τη μητέρα μου μέχρι τις διευθύντριες της Vogue και τις φίλες μου που φοράνε τα ρούχα μου. Η μόδα δεν είναι μοναχικό παιχνίδι».

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/angelosbratis