Η δυναστεία των Ρομανώφ έγινε σειρά στο Netflix

«Οι τελευταίοι Τσάροι» είναι ένας συνδυασμός δράματος και ντοκιμαντέρ.

Το 2017, είχε ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει σειρά που θα περιγράφει τη ζωή των Ρομανώφ μέχρι την πτώση της ρωσικής ιμπεριαλιστικής οικογένειας, με αρχηγό τον Τσάρο Νικόλαο Β', τα μέλη της οποίας σκοτώθηκαν το 1918, μετά την Επανάσταση του Φεβρουαρίου. 100 χρόνια μετά τους τραγικούς θανάτους, η ιστορία της οικογένειας ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο και η εταιρία παραγωγής Nutopia δημιούργησε έναν κύκλο 6 επεισοδίων.

 

Στο trailer βλέπουμε τη δραματική αναπαράσταση, σε συνδυασμό με συνεντεύξεις ιστορικών για το τι συνέβη πραγματικά στην πολυτάραχη οικογένεια των Τσάρων. Παρακολουθούμε τις ζωές των 4 αδερφών, Olga, Tatiana, Maria και Anastasia, τα πρόσωπα των οποίων ο θάνατος παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο, έως και σήμερα. Κι αυτό από μόνο του καθιστά τη σειρά άκρως ενδιαφέρουσα.

Δες κι αυτό: Chernobyl: Η σειρά για την οποία θα μιλούν και οι επόμενες γενιές

Το story του πρώτου κύκλου

Η δυναστεία των Ρομανώφ ξεκίνησε το 1613 όταν οι αξιωματούχοι του ρωσικού κράτους εξέλεξαν το νεαρό Michael Romanov, Τσάρο της Ρωσίας, με την οικογένεια να βασιλεύει για 3 αιώνες, αφήνοντας πίσω μία κληρονομιά βουτηγμένη στο μυστήριο. Στη σειρά «Οι Τελευταίοι Τσάροι», το Netflix κάνει focus στα τελευταία χρόνια του οίκου των Ρομανώφ, όταν ο Νικόλαος Β' εκδιώχθηκε βίαια, εφόσον πήγαινε κόντρα στις προοδευτικές αλλαγές του προκατόχου του, Alexander. Ο αινιγματικός Rasputin είναι η μυστικιστική φιγούρα, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί άρρηκτα με την πτώση της Αυτοκρατορίας. Δε μένει παρά να δούμε τι έχει να μας αποκαλύψει το docudrama του Netflix και κατά πόσο θα υπάρξει συνέχεια σε αυτό το project.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ