MY STYLE ROCKS

My Style Rocks: Η αποχώρηση του φαβορί και η είσοδος της πρώην συζύγου του Γιώργου Μανίκα

Instagram/Mystylerocksgr

Σα να μην έφταναν οι δύο αποχωρήσεις του Gala της Παρασκευής από το My Style Rocks, το κοινό ήρθε αντιμέτωπο με μία ακόμα «απώλεια» την Δευτέρα, την πρώτη ημέρα της νέας εβδομάδας προβολής του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ. Η αποχώρηση αφορά ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, την Έφη Αναστασοπούλου, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το My Style Rocks, ενώ την περασμένη Παρασκευή έμοιαζε πολύ φορτισμένη συναισθηματικά.

Την αποχώρησή της ανακοίνωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας πώς πίσω από αυτήν κρύβονται πολύ σοβαροί προσωπικοί λόγοι, ενώ και η ίδια η Έφη Αναστασοπούλου έκανε μια ανάρτηση στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του όλο αυτό τον καιρό.

Η Έφη σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της με concept «Καραόκε πάρτι στη βίλα μου».

«Αγάπες μου σας ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματα σας και την στήριξη σας όλο αυτό το διάστημα… Να είστε όλοι σας καλά και να χαίρεστε και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή… Το μήνυμα που ήθελα να περάσω από την συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό είναι ότι ο άνθρωπος διαθέτει τρομερή δύναμη μέσα του, αντέχει τον πόνο και τις κακουχίες, παλεύει με αξιοπρέπεια και ήθος, κάνει χιούμορ και πρόσφερει ένα χαμόγελο και χαρά στους συνανθρώπους… Οι δυσκολίες μας κάνουν δυνατούς αλλά πορευόμαστε πάντοτε με αυτό που λέει η καρδιά μας και για μένα η καρδιά μου ήθελε να αποχωρήσω… Το ήθελα και ευελπιστώ να με στηρίζετε σε όλα μου τα επαγγελματικά και μελλοντικά βήματα… Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βαθέων μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων για την εκτίμηση και τον σεβασμό που έδειξαν προς το άτομο μου και για την βοήθεια τους την συναισθηματική & ψυχολογική, ο Θεός να σας έχει πάντοτε καλά… Είμαι και ήμουν η Έφη ένας διαφορετικός άνθρωπος που έδειξα καλώς η κακώς αυτό που ένιωθα, αληθινή σε όλη μου την ζωή… ΥΓ: τα ατομάκια που με έβρισαν με χυδαία και αισχρά λόγια στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης ελπίζω κάποια στιγμή να κατανοήσουν ότι δεν προσβάλουμε και δεν υβρίζουμε οικογένειες ανθρώπων, υπολήψεις, νεκρούς και ζωντανούς και δεν κάνουμε cyber bullying (υπάρχει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκληματος, μην το ξεχνάτε )», σημείωσε η Έφη Αναστασοπούλου.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο ίδιο επεισόδιο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλωσόρισε τις νέες παίκτριες του My Style Rocks. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ένα γνώριμο πρόσωπο, το μοντέλο Έλλη Γελεβεσάκη, την πρώην σύζυγο του Γιώργου Μανίκα. Η ίδια σημείωσε ότι ο γιος τους έχει ειδοποιήσει και όλους τους φίλους του στο νηπιαγωγείο να δουν την εκπομπή.

 

Στο παιχνίδι μπήκαν ακόμα η Ναντίν Αντζάουι και η Μαρίνα Κορακίδη.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Mystylerocksgr