Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και η πρεμιέρα

Λίγο έμεινε μέχρι να δούμε τα ζευγάρια της Μουρμούρας στις οθόνες μας.

Το αγαπημένο σήριαλ ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'' επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη στις 5 Οκτωβρίου στις 21:50. Κάιε Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα τα τέσσερα ζευγάρια θα μουρμουρίσουν πολύ. Δύο νέα και δύο γνώριμα.

Μηνάς και Βούλα

 

Είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών, καθώς ο Μηνάς αναλαμβάνει πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας! Εντάξει, μπορεί να μην είναι η αγαπημένη του ΑΕΚ, είναι όμως η ομάδα του χωριού του, που την έστησε με αγάπη και πείσμα, κόντρα σε όλα τα εμπόδια. Αλλά και η Βούλα έχει μεγάλα σχέδια για φέτος! Ήρθε ο καιρός να τελειώσει το Λύκειο, καθώς δεν πρόλαβε να πάρει το απολυτήριο, γιατί κλέφτηκε με τον Μηνά! Αυτή τη χρονιά θα εκπληρώσει το όνειρο της και θα γυρίσει στα θρανία.

Ηλίας και Μαρίνα

 

Κι επειδή φέτος η μόδα προστάζει μιλιτέρ, Μαρίνα και Ηλίας θα ντυθούν στο χακί. Η Μαρίνα, δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο καλομαθημένος της γιος, Αλέξανδρος, πρέπει να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα και θα επιστρατεύσει τον Ηλία για να περάσουν μαζί αυτή τη θητεία που αναμένεται δύσκολη.

Μπάμπης και Ξένια

 

Ο Μπάμπης και η Ξένια! Αυτός είναι Ποντιακής καταγωγής και έχει τρία ακλόνητα πιστεύω: ''Ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία αφού'', ''Μάνα είναι μόνο μία'' και ''Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει''. Αυτή είναι οργανωτική, μεγαλωμένη στη Γερμανία, από γονείς μετανάστες, που έχουν ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά εστιατόρια στο Αμβούργο. Και τους δύο τούς βασανίζει η έφηβη κόρη τους, Σοφία, με την τρελή εφηβεία της.

Άγγελος και Βέλη

 

Είναι ζευγάρι τον τελευταίο ένα χρόνο! Αποφασίζουν να μετακομίσουν από την Ισπανία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Είναι διαφορετικοί σαν χαρακτήρες, αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στα ζόρια της ενηλικίωσης και την ανεμελιά των εικοσιπεντάρηδων.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ