MASTERCHEF

Τα spoilers για το MasterChef “προβλέπουν” την τελική δυάδα

Instagram/MasterChefgr

Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, και όπως τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος η τελική αυτή ευθεία συνοδεύεται και από τα απαραίτητα spoilers στα social media. Οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει από το MasterChef, καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά σε σχέση με όσα βλέπουμε στις οθόνες μας, εμφανίζονται στους δρόμους και τις καφετέριες της πόλης, κάποιοι τους βλέπουν και τους φωτογραφίζουν και κάπως έτσι οι προβλέψεις για τον τελικό γίνονται όλο και πιο ακριβείς.

Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή «Ευτυχείτε» έκανε το πρώτο μεγάλο spoiler για την τελική πεντάδα του τελικού του MasterChef, η οποία θα περιλαμβάνει τους: Μανώλη, Παντελή, Πάνο, Χρήστο και Σπυριδούλα.

Ακόμα πιο πρόσφατα στα social media εμφανίστηκαν πληροφορίες που θέλουν τον Μανώλη και τη Σπυριδούλα να είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του MasterChef φέτος.

 

Τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων θα ξεκινήσουν τις πρώτες ημέρες του Μαΐου και κάποια από αυτά θα είναι μαγνητοσκοπημένα και άλλα live για να εξασφαλιστεί ότι το αποτέλεσμα δεν θα μαθευτεί πριν το τέλος του μαγειρικού διαγωνισμού. Και βέβαια να πούμε ότι όπως και πέρσι όλοι οι παίκτες κάποια στιγμή θα αποχωρήσουν από το σπίτι του MasterChef και θα επιστρέψουν σε αυτό για τα τελικά επεισόδια, οπότε όποιον και να δείτε στον δρόμο πλέον δεν είναι σίγουρο ότι δεν ανήκει στους φιναλίστ.

Προς το παρόν, στα επεισόδια που βλέπουμε στην οθόνη μας έχουμε φτάσει στην τελική οκτάδα των διαγωνιζομένων που αποτελείται από τους: Ζαχίρ, Ασημίνα, Μανώλης, Σπυριδούλα, Παντελής, Χρήστος, Πάνος και Ιωάννα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/MasterChefgr