MASTERCHEF

MasterChef 2: Το χιουμοριστικό τρέιλερ, ο νέος κριτής και η πρεμιέρα

Το MasterChef ήταν ένα από τα προγράμματα που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν άντεξε απέναντι στον τυφώνα Survivor και μάλιστα σημείωσε και υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πριν καν τελειώσει ο πρώτος κύκλος το Star είχε αποφασίσει πως θα βρεθεί στον αέρα και δεύτερη σεζόν.

Το φορμάτ παραμένει ίδιο με μόνη διαφορά την αντικατάσταση του Δημήτρη Σκαρμούτσου, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για την αποχώρησή του, από τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Το τρέιλερ προβάλλεται ήδη και η πρεμιέρα ανακοινώθηκε πως θα γίνει την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στις 09:00.

Το τρέιλερ

 

Ο νέος κριτής

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γεννήθηκε «την ίδια ημερομηνία με την πτώση του τείχους του Βερολίνου αλλά 7 χρόνια νωρίτερα.» Με αυτή την εισαγωγή ξεκινά το βιογραφικό του νέου κριτή του MasterChef που απ’ ό,τι όλα δείχνουν είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ.

#masterchefgr #starchanneltv #trailer #newseason

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) στις

 

Δεν τελείωσε ποτέ τη σχολή μαγειρικής, στην οποία γράφτηκε μετά το Λύκειο, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να μπει στην κουζίνα του Semiramis και από εκεί να βρεθεί στο Λονδίνο με «δάσκαλο» τον χαρισματικό αλλά και  ιδιόρρυθμο Gordon Ramsey.

Η συνεργασία του με τον Jerom Seres έφερε το πρώτο αστέρι Michelin. Επόμενος σταθμός ένα θερμό καλοκαίρι στη Σαντορίνη, στο εστιατόριο Παπαγάλος και μετά ένα ταξίδι στον παγωμένο βορρά: 2776 χιλιόμετρα Αθήνα – Κοπεγχάγη, μόνο για ένα δείπνο, μόνο για μια απάντηση: τι κάνει το Νόμα το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου; Την παίρνει, οδηγεί 2033 χιλιόμετρα νότια, στο Σαν Σεμπάστιαν στην Ισπανία και δουλεύει στο 3ο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου, το Mugaritz.

@dimitrisskarmoutsos@masterchefgr #masterchef

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) στις

 

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ηγείται του Aleria Restaurant, βραβεύεται από το Αθηνόραμα και μπαίνει το MasterChef, όπου αναλαμβάνει Food and Beverage Producer. Σήμερα είναι executive chef στο εστιατόριο Feedel Urban Gastronomy και που πρόσφατα πήρε το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017 από το Αθηνόραμα.