WATCHLIST

“Λόγω Τιμής-20 χρόνια μετά”: Ναυπλιώτου – Χρυσοστόμου – Δημητροπούλου σε νέους ρόλους στη σειρά

Instagram/logotimis

Τον ερχόμενο μήνα ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς «Λόγω τιμής- 20 χρόνια μετά» που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν.  Τα πρώτα στιγμιότυπα από τις πρόβες των πρωταγωνιστών της σειράς, των θρυλικών Τσίου - Μιχάλη (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), Ψηλού- Μάνου (Άλκις Κούρκουλος), της Ηρώς (Βίκυ Βολιώτη), της Αθηνάς (Αγγελική Δημητρακοπούλου), της Μάνιας (Χριστίνα Αλεξανιάν), του Βασίλη (Δημήτρης Αλεξανδρής) και Άρη (Γιώργος Πυρπασόπουλος) έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αλλά όπως σε όλες τις σειρές οι πρωταγωνιστές θα πλαισιώνονται και από δεύτερους ρόλους.

 

Το Πρωινό αποκάλυψε τα πρώτα ονόματα που έχουν κλείσει τη συμμετοχή τους στη σειρά, μεταξύ των οποίων η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Ευγενία Δημητροπούλου (η οποία μέχρι πρόσφατα διατηρούσε σχέση με τον πρωταγωνιστή της σειράς Άλκι Κούρκουλο, γεγονός που προσθέτει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον σε μία ενδεχόμενη τηλεοπτική τους συνάντηση). Όπως καταλαβαίνεις, η σειρά έχει συγκεντρώσει στη διανομή την αφρόκρεμα του ελληνικού θεάτρου και γι’ αυτό η ανυπομονησία μας να το δούμε στις οθόνες μας μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

 

Η σειρά θα ξαναπιάσει το νήμα της ζωής των ηρώων 20 χρόνια αφού τους άφησε αγαπημένους στο Πατρινό καρναβάλι. Όπως είχε γράψει η δημιουργός του, Μιρέλλα Παπαοικονόμου στα social media πριν από λίγο καιρό: «Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα». Και η δική μας Μιρέλλα, και η δική μας.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/logotimis