WATCHLIST

Τα 10+1 καλύτερα Carpool Karaoke όλων των εποχών

AP Images

Θα την πω την αλήθεια μου. Τον James Corden τον γνώρισα από τα διάφορα Carpool Karaoke που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια. Ο παρουσιαστής όμως του Late Late Show (αλήθεια, θα πρέπει εκεί στην Αμερική να βρουν πιο ευφάνταστους τίτλους για τις εκπομπές τους. Όχι τίποτα άλλο, θα μπουν ιδέες σε κανέναν Λιάγκα και μετά το «Αργά», θα μας βγει στην TV με το «Αργά, αργά») είναι ένα από τα πιο πολυμήχανα, πολυάσχολα πλάσματα που έχει συναντήσει ο χώρος του θεάματος το τελευταίο διάστημα.

Πέντε φορές παρουσιαστής των Brit Awards, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής στη σειρά Gavin & Stacey που προβλήθηκε από το BBC 3, αλλά και ο πρωταγωνιστής του θεατρικού έργου “One Man, Two Govrnors”, μια διασκευή του κλασικού έργου «Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων», που περιόδευσε στην Βρετανία και κατέληξε στο West End. Και τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα όσα κάνει αυτός ο άνθρωπος του οποίου ο τρόπος, η προσέγγισή, σε κάνει να θέλεις να τον κάνεις παρέα. O James Corden, αν δεν λαθεύουν όλα τα sites στο διαδίκτυο, έχει σήμερα γενέθλια και γίνεται 40 ετών.

Ο γιος του Malcom και της Margaret που μεγάλωσε μέσα στην προτεσταντική εκκλησία “The Salvation Army”, αλλά μεγάλωσε για να απορρίψει τον χριστιανισμό, ο πατέρας δύο παιδιών και ο εμπνευστής του Carpool Karaoke σβήνει κεράκια κάπου μεταξύ Αμερικής και Βρετανίας.

Το δημοφιλέστερο Carpool Karaoke, εκείνο με την Adele, αποτέλεσε και το πιο viral video για όλο το 2016

Εμείς πάλι, εδώ στην Ελλάδα, ανατρέχουμε στα δέκα βίντεο επωνύμων με την μεγαλύτερη απήχηση στο διαδίκτυο. Τα Carpool Karaoke όσων κάθισαν πλάι στον James για την ενότητα αυτή της εκπομπής που έγινε μόνιμη από το 2015 και έπειτα, που συγκέντρωσαν τα περισσότερα views στο youtube. Είπαμε η ενότητα αυτή είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Τόσο, που το no. 1 στην παρακάτω λίστα, αποτέλεσε viral των viral για ολόκληρο το 2016.

Το ενδέκατο βίντεο στη λίστα είναι αυτό από το οποίο ξεκίνησαν όλα, πίσω στο 2011 και το Λονδίνο, σε ένα πρώτο σκετς με τον αξέχαστο George Michael που γέννησε το concept του Carpool Karaoke.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Images