WATCHLIST

O Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάσει το “Guess My Age”. Ποια ακόμα τηλεπαιχνίδια θα δούμε από Σεπτέμβριο;

Μπορει στον ΣΚΑΪ να ήθελαν να προβάλλουν το "Guess My Age" το καλοκαίρι αυτό που διανύουμε και οσονούπω τελειώνει, αλλά κάτι οι εκλογές, κάτι το γεγονός ότι ήθελαν τη Σμαράγδα Καρύδη για την παρουσίαση κι εκείνη είπε όχι λόγω φόρτου εργασίας, ναυάγησαν τα σχέδια και το παιχνίδι πήρε αναβολή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Και πλέον είναι επίσημο, πως στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας.

Διάβασε κι αυτό: Η Σμαράγδα Καρύδη γύρισε την (ωραία) πλάτη της στον ΣΚΑΪ

Ο παρουσιαστής ήταν γνωστό πως θα αναλάμβανε διπλό ρόλο στον σταθμό, παρουσιάζοντας μια καθημερινή infotainment εκπομπή και ένα τηλεπαιχνίδι, και πλέον με την κυκλοφορία των πρώτων trailer του ΣΚΑΪ για το “Guess My Age” το τοπίο ως προς το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει ξεκαθάρισε. «Γιατί σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει σημασία πόσο φαίνεσαι αλλά πόσο είσαι», φαίνεται να λέει στο τέλος του trailer ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος επιστρέφει δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα μετά από έναν χρόνο στον «πάγκο» του ΑΝΤ1 από τον οποίο αποχώρησε μετά από 6 χρόνια συνεργασίας, τον Ιούνιο.

 

Η σεζόν των τηλεπαιχνιδιών

Η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα έχει μπόλικα τηλεπαιχνίδια κι αν αυτό το τηλεοπτικό είδος σε διασκεδάζει, μάλλον δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει με το Rouk Zouk και το Still Standing, αλλά και με τη νέα παραγωγή “My Best Friend’s Fear” με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα. Ο Alpha εκτός από το «Πάνω Κάτω» και το “Super Deal” που θα παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος, δημοσιεύματα θέλουν ένα ακόμη τηλεπαιχνίδι να ετοιμάζεται με παρουσιαστή τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Ο «Τροχός της Τύχης» θα συνεχίζει να γυρίζει στο Star, ενώ ο Πέτρος Πολυχρονίδης είχε επιβεβαιώσει σε δηλώσεις του ότι θα παρουσιάσει και την ελληνική εκδοχή του reality παιχνιδιού “Globetrotters” με διασήμους που λύνουν γρίφους σε άγνωστα μέρη του κόσμου προκειμένου να γυρίσουν νικητές στην Ελλάδα. Τέλος ο ΣΚΑΪ εκτός από το “Guess My Age”, έχει ανακοινώσει την έλευση του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων “Boom” στο πρόγραμμά του, αλλά και την επιστροφή του «Πιο αδύναμου κρίκου» με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος (παρουσιάζει ήδη το τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο).