GAME OF THRONES

Το prequel του Game of Thrones είναι γεγονός κι έρχεται με 10 επεισόδια

Ξέραμε ήδη ότι το Game of Thrones δεν έχει πει το οριστικό αντίο στους απανταχού fans και πλέον είναι επίσημο. Το HBO ανακοίνωσε κι επισήμως ότι έχει ήδη παραγγείλει 10 επεισόδια για το prequel με τίτλο "House of the Dragon" και βασίζεται στο βιβλίο του George R.R. Martin "Fire and Blood".

 Η πλοκή του διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του “Game of Thrones” και η σειρά θα δείχνει τις ιστορίες του οίκου των Targaryen που βασίλευαν για χρόνια στο Westeros. Οι νέες προσθήκες στην παραγωγή της σειράς θα είναι οι Miguel Sapochnik (που έχει ήδη σκηνοθετήσει τον πιλότο) και Ryan Condal, μαζί με το δημιουργό George R.R. Martin.

 

Δες κι αυτό: Το “Modern Love” είναι η σειρά που θα σε κάνει να ξαναπιστέψεις στην αγάπη (ναι, κι εσένα την πιο κυνική)

«Το σύμπαν του “Game of Thrones” βρίθει ιστοριών και ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε την καταγωγή του οίκου των Targaryen και την αρχή του Westeros μαζί με τον Miguel, τον Ryan και τον George», δήλωσε ο πρόεδρος προγράμματος του HBO. Αν και το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο έχει ακυρώσει αρκετές φορές τις σειρές που δεν έτυχαν καλής αποδοχής από το κοινό, τολμά να υλοποιήσει το prequel της σειράς-ρεκόρ.

 

Η αλήθεια είναι ότι το Twitter είχε διάφορες αντιδράσεις στο άκουσμα αυτής της είδησης, ίσως επειδή είναι ήδη αρκετά απογοητευμένο από τον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που είναι ορκισμένοι θαυμαστές και δεν πρόκειται να χάσουν αυτό που ετοιμάζεται. Όπως και εκείνοι που έχουν κουραστεί να μιλάνε όλοι για μία σειρά και νόμιζαν ότι είχαν γλιτώσει οριστικά (όπως εγώ).