WATCHLIST

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Οι μικροί υποψήφιοι που ξετρέλαναν την κριτική επιτροπή

Μία ακόμα οντισιόν του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Οι υποψήφιοι πολλοί και οι κριτές, Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρία Μπακοδήμου και Σάκης Τανιμανίδης έτοιμοι να τους περάσουν στην επόμενη φάση ή να τους απορρίψουν στη στιγμή. Ανάμεσα σε όσους πέρασαν από τη σκηνή του talent show του ΣΚΑΪ ήταν οι 10χρονοι Αριάδνη Ρόβα και Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης αλλά και η 16χρονη Κασάντρα Μπράουσι που παρουσίασαν τα ταλέντα τους στους κριτές και τους κέρδισαν.

Το ταλέντο, εφόσον υπάρχει και το καλλιεργείς, φαίνεται από μικρή ηλικία. Αυτό ισχύει στην περίπτωση της Αριάδνης Ρόβα που βγήκε στη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» για να παρουσιάσει μια χορογραφία σύγχρονου χορού, και εξέπληξε τους κριτές τόσο με τις ικανότητές της, και την εκφραστικότητά της, όσο και με την επιλογή της το χορευτικό της να έχει μια goth αισθητική στην παρουσίαση του.

«Αριάδνη, είσαι μόνο 10 χρονών και είδαμε ένα κορίτσι με μια ωριμότητα εκφραστική, με ένα κομμάτι που ήταν πολύ dark, όχι μόνο το μουσικό κομμάτι. Η χορογραφία, η διάθεση σου, η έκφραση σου, που για 10 χρονών μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Συνήθως 10 χρονών μπαλαρίνες είναι πιο ροζ, πιο ρομαντικά τα κομμάτια. Έχουν μια άλλη προσέγγιση. Η δική σου προσέγγιση και ο τρόπος που υποστηρίχθηκε, ροζ δε τη λες. Κατα dark. Το κορίτσι είναι goth. Δεν το έχω ξαναδεί, με εντυπωσίασες» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου πριν η μικρή Αριάδνη προκριθεί στην επόμενη φάση.

 

Η Κασάντρα Μπράουσι ήρθε στη σκηνή του show από τη Σητεία της Κρήτης για να παρουσιάσει ένα μουσικό κομμάτι σε δικούς της στίχους και μουσική στους κριτές. Η 16χρονη εμπνεύστηκε και αφιέρωσε το τραγούδι της στον Παντελή Παντελίδη, πράγμα που ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε στη συνέχεια.

«Εγώ όταν σε άκουγα κι όταν σε έβλεπα είχα την αίσθηση ότι είσαι η μετεμψύχωση του Παντελίδη. Όχι μόνο οι στίχοι του τραγουδιού σου έχουν αυτό τον πόνο που είχαν και τα τραγούδια του Παντελίδη, όχι μόνο η χροιά της φωνής σου, στην γυναικεία της έκδοση και στα 16 σου χρόνια μου θύμισε τη χροιά του Παντελίδη και τα τραβήγματα αυτά που έκανε ο Παντελής, αλλά και η κίνηση σου η ίδια ήταν σαν να έβλεπα τον Παντελή Παντελίδη στο youtube». Όπως σημείωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Είναι συγκινητικό ένας άνθρωπος έφυγε και δεν έχει αφήσει απλά τα τραγούδια του αλλά και ανθρώπους πίσω του που εμπνεόνται και εκφράζονται μέσω της μουσικής». Οι τρεις κριτές είπαν το μεγάλο ναι στην 16χρονη που θα επιστρέψει με ένα ακόμα δικό της τραγούδι στην επόμενη φάση του talent show.

 

Τέλος ο Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης επέδειξε ένα τελείως διαφορετικό ταλέντο στους κριτές. Ο μικρός ήταν ένας από τους υποψήφιους που δεν παρουσιάστηκαν στη σκηνή αλλά στον υπαίθριο χώρο έξω από το πλατό και έκανε μια μοναδική επίδειξη των ικανοτήτων του ως αναβάτης μηχανής στην κριτική επιτροπή. Στη συνέχεια μίλησε για τις διακρίσεις του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και φορώντας τον εξοπλισμό ασφαλείας του για την μηχανή ο οποίος είναι πάντα απαραίτητος, και μιλώντας για την καθημερινότητά του κέρδισε το μεγάλο ναι και των τριών κριτών.