WATCHLIST

To “Dead to Me” ανανέωσε για 2ο κύκλο και δεν μπορούμε να περιμένουμε

 Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Η Christina Applegate και η Linda Cardellini θα επιστρέψουν ως Jen και Judy, ενώ η δημιουργός της σειράς, Liz Feldman, θα είναι και παραγωγός. Το στόρι της σειράς έχει ως εξής.

Παρακολουθούμε της ζωή της Jen (a.k.a Christina Applegate), η οποία έχασε πρόσφατα το σύζυγό της σε ένα τροχαίο, και εκείνη προσπαθεί να βρει τον οδηγό που τον εγκατέλειψε, μόνη της. Στο μεταξύ, γνωρίζει την Judy σε ένα support group για το πένθος και έρχονται πολύ κοντά, δημιουργώντας μία περίεργη και ετερόκλητη φιλία. Υπάρχει όμως ένα μυστικό που, όταν αποκαλυφθεί, θα αλλάξει τα πάντα.

Διάβασε κι αυτό: οι 5 ταινίες που πρέπει να δεις με την κολλητή σου

Το φινάλε ήταν cliff hanger και μας άφησε να αναρωτιόμαστε για το τι θα συμβεί στο 2ο κύκλο. Επομένως, δεν ήταν και τόσο έκπληξη που η πετυχημένη σειρά θα συνεχιστεί. Για να μη κάνουμε spoiler σε όσους δεν το έχουν ήδη δει, το φινάλε οδηγεί σε νέο γύρο μυστικών, που αυτήν τη φορά μοιράζονται οι δύο πρωταγωνίστριες.

Αυτό που κατάφερε αυτή η σειρά, είναι να συνδυάσει την αυθεντική κωμωδία με δραματικές υπαρξιακές στιγμές (όλες οι φορές που η Jen θρηνεί μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο), αλλά είναι και ένας ύμνος στη γυναικεία φιλία (αν εξαιρέσουμε τα μυστικά). Για την ώρα, ας θυμηθούμε το trailer του πρώτου κύκλου που μόλις παρακολουθήσαμε στο Netflix.

 

Δες κι αυτό: οι 7 κωμικές σειρές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις το άγχος σου