DANCING WITH THE STARS

Dancing With The Stars ‘5: Η σέξι διαφάνεια της Δούκισσας, η αποχώρηση και τα φοβερά πόδια της Σκορδά

Το 8ο live του Dancing With The Stars '5 μας άρεσε πολύ γιατί η Δούκισσα Νομικού ξεπέρασε τον εαυτό της. Ήταν καταπληκτική, το ομολογούμε.

Επέλεξε ροζ φόρεμα με φάσες από διαφάνεια Celia Kritharioti Haute Couture το οποίο αναδείκνυε την αδύνατη σιλουέτα της και άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της. Το συνδύασε με γόβες LeSilla και κοσμήματα από τον Οίκο Kessaris.

 

Το styling επιμελήθηκε ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, τα μαλλιά ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το make-up η Βάσως Νακοπούλου. Χωρίστρα στη μέση και ανέμελα waves για τα μαλλιά και απαλό make-up γιατί δε θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Το φόρεμα ήταν το επίκεντρο.

Η Νικολέττα Καρρά χόρεψε Μελίνα Μερκούρη

 

Εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ο ”πιλότος” Φάνης

 

Στο show της Κυριακής τα ζευγάρια χόρεψαν, βαθμολογήθηκαν και ζήτησαν από την ψήφο του κοινού. Εκτός συναγωνισμού βρέθηκε η Μορφούλα Ντώνα και ο παρτενέρ της Rihard Szilagyi καθώς στο προηγούμενο live συγκεντρώσαν την υψηλότερη βαθμολογία, κερδίζοντας ασυλία.

Στην κορυφή βρέθηκαν ο Χρήστος Σπανός και η Νικολέττα Καρρά ενώ πολύ δυνατή εμφάνιση έκανε και η κορμάρα Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Στα συνηθισμένα χαμηλά ο Φάνης Λαμπρόπουλος που πολύ το χαίρεται. Δεν πτοείται από τη βαθμολογία και συνεχίζει. Βρέθηκε μαζί με τον Θάνο Πετρέλη στις δύο τελευταίες θέσεις και κατάφερε να παραμείνει.

Η βαθμολογική κατάταξη

1. Χρήστος Σπανός, 44 βαθμοί

2. Νικολέττα Καρρά, 44 βαθμοί

3. Ειρήνη Παπαδοπούλου, 41 βαθμοί

4. Νίκη Κάρτσωνα, 36 βαθμοί

5. Θάνος Πετρέλης, 36 βαθμοί

6. Θεοχάρης Ιωαννίδης, 35 βαθμοί

7. Μαρία Ηλιάκη, 33 βαθμοί

8. Φάνης Λαμπρόπουλος, 27 βαθμοί

Η guest star της βραδιάς ήταν η Φαίη Σκορδά με ένα εντυπωσιακό χορευτικό υπό τις οδηγίες της Γκαλένας Βελίκοβα. Μπαλαρίνα σε πουέντ και ποδάρες ατελείωτες.

 

 

Το Ladylike.gr ξέρει όλα τα είδη χορού

Θεοχάρης Ιωαννίδης-Αναστασία Δρακά: Έρωτας στο DWTS5

Πώς χαρακτήρισε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τη Δούκισσα Νομικού; Πώς;