WATCHLIST

American Horror Story: Το πιο τρομακτικό teaser και 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το νέο κύκλο

Η σειρά που έχει προκαλέσει παραληρήματα ενθουσιασμού στο κοινό, παγκοσμίως, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με τον 9ο κύκλο και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Θυμίζει παλιά καλά αμερικάνικα θρίλερ και τιτλοφορείται «1984». Αυτό είναι το φρέσκο promo του American Horror Story, αλλά ήδη μας «ψήνει» με την καλοκαιρινή παρεούλα που πάει να κατασκηνώσει και να κάνει μπάνιο στη λίμνη. Αν είσαι fan της σειράς, ξέρεις ήδη ότι κάθε κύκλος είναι αυτοτελής αλλά όλοι συνδέονται κάπως μεταξύ τους και οι θαυμαστές ψάχνουν πάντα τα clues για να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ. Παρόλα αυτά, αν δεν έχεις δεις κάποιο season, δεν πειράζει. Ξεκίνα αυτόν τον Σεπτέμβριο, αλλά μάθε πρώτα τα βασικά facts ώστε να είσαι προετοιμασμένη.

 

Τιτλοφορείται 1984 και ξεκινά 18 Σεπτεμβρίου

Συγκράτησε την ημερομηνία και καλωσόρισε το φθινόπωρο με λίγο παλιό καλό horror. Ο τίτλος του μας έκανε να σκεφτούμε ότι ίσως είναι κάποια αναφορά στο βιβλίο του George Orwell αλλά το trailer μάλλον αποδίδει φόρο τιμής στις ταινίες τύπου «Παρασκευή και 13» και «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες». Καταλαβαίνουμε ότι όντως εκτυλίσσεται στη δεκαετία του ’80, εάν κρίνουμε από την αισθητική και τα ρούχα των ηθοποιών.

Διάβασε κι αυτό: “It”: Το δεύτερο κεφάλαιο έρχεται για να μας κρατήσει ξάγρυπνους

Το cast

Στο teaser βλέπουμε ένα σωρό φρέσκους ηθοποιούς, αλλά κανέναν από τους παλιούς γνώριμους του American Horror Story. Η πρώτη γνωστή συμμετοχή που επιβεβαιώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο είναι της Emma Roberts, ενώ θα δούμε σίγουρα τον Cody Fern, τη Leslie Grossman, την Billie Lourd και τον John Carroll Lynch. Δυστυχώς δε θα δούμε τον star όλων των κύκλων, Evan Peters, ενώ είμαστε ακόμα σε αναμονή για την πιθανή συμμετοχή της Sarah Paulson.

Δε θα δούμε πάλι τις μάγισσες του “Coven”

Αν και είδαμε τις μάγισσες στο προηγούμενο season, o δημιουργός της σειράς Ryan Murphy είπε ότι έχουν προετοιμάσει κάτι αρκετά fun για τον νέο κύκλο, αλλά δε θα περιλαμβάνει τις μάγισσες, που είχαμε τη χαρά να ξανααπολαύσουμε στο 8ο season, με τίτλο “Apocalypse”.

Θα παίξει ένας κούκλος Ολυμπιονίκης

Αν και δεν ξέρουμε ακόμα πάρα πολλές λεπτομέρειες, ο Ryan Murphy φρόντισε να μας ενημερώσει για τη συμμετοχή του Ολυμπιονίκη Gus Kenworthy, που θα υποδυθεί το αγόρι της Emma Roberts. Μία πληροφορία που, θα έλεγε κανείς, ότι μας έφτιαξε τη διάθεση.