WATCHLIST

Η αποθέωση του “Γιάννου” από τις “Άγριες Μέλισσες” στο Twitter και η απογείωση της τηλεθέασης

Χρόνια είχαμε να δούμε ποσοστό τηλεθέασης 34,7% που να αφορά όχι έναν τελικό reality ή talent show αλλά μία σειρά. Η στιγμή της ελπίδας που φέγγει στο βάθος του τούνελ για την ελληνική μυθοπλασία έφτασε μπροστά μας γιατί αυτό το ποσοστό άγγιξε το επεισόδιο της Πέμπτης για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η σειρά εξελίσσεται από την πρώτη της εβδομάδα σε μία από τις επιτυχίες της σεζόν χάρη στην ακριβή παραγωγή που μας χαρίζει στιγμές, ταξιδιού στον χρόνο, το πρωτότυπο σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και τη σκηνοθεσία του Λευτέρη Χαρίτου και φυσικά χάρη στις μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών της.

Διάβασε κι αυτό: Tηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες έδωσαν μια “άγρια” μάχη. Ο ρόλος του GNTM

Όπως ο Ανδρέας Κωνσταντίνου έδωσε το δικό του ερμηνευτικό στίγμα ακόμα και σε ρόλο guest star στο πρώτο επεισόδιο, έτσι και ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος που (spoiler alert) βρέθηκε κρεμασμένος στο τέλος του 5ου επεισοδίου της σειράς είχε προλάβει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Κι ενώ το 34,7% των τηλεθεατών παρακολουθούσε το εν λόγω επεισόδιο, κάποιοι από αυτούς εξέφραζαν τον θαυμασμό τους για τον ηθοποιό στο Twitter.

 

 

 

Ο Γιάννος ήταν ο ανιψιός του Δούκα Σεβαστού, ξάδελφος του Σέργιου που σκότωσαν οι τρεις αδελφές της σειράς στο πρώτο επεισόδιο. Πάσχει φανερά από κάποια ψυχική νόσο, ενώ γίνεται θύμα των πειραγμάτων της οικογένειας του Δούκα με την οποία δεν έχει καλή σχέση αλλά και των περισσότερων συγχωριανών του. Ο Γιάννος ζούσε με τον πατέρα του και τον αδερφό του Λάμπρο και τη σύζυγο του τελευταίου, αγαπούσε πολύ τις τρεις κεντρικές ηρωίδες της σειράς και μάλιστα ήταν ερωτευμένος με τη Δρόσω. Στο 5ο επεισόδιο της σειράς ο Γιάννος απήχθη από ανθρώπους του Δούκα και εκείνος τον ανέκρινε για να μάθει ποιος σκότωσε το Σέργιο. Ο Γιάννος πήρε το κρίμα πάνω του και ομολόγησε τη δολοφονία για να προστατεύσει τις τρεις αδερφές κι έπειτα βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα δέντρο.

Διάβασε επίσης: Μαρία Κίτσου: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την πρωταγωνίστρια της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ο ίδιος ο Ιωάννης Αθανασόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό στο Twitter για την ανταπόκρισή τους στη σειρά γράφοντας: «Μετά το τέλος της πρώτης εβδομάδας θέλω ως Γιάννος να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλά σας λόγια!Είστε καταπληκτικοί». Κι εσύ, Ιωάννη μου, κι εσύ.

 

Ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή Ίασμος ενώ έχει τιμηθεί στα Queer theater awards με το βραβείο Τrans Ορατότητα για το ρόλο του στην παράσταση «Το κάλεσμα της Λορίν». Fan fact: Ένας άλλος Γιάννης Αθανασόπουλος από σύμπτωση έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της Κατερίνας Διδασκάλου, τη Μυρσίνη της σειράς «Άγριες Μέλισσες», αφού είχε χειρουργήσει τον γιο της Διόνυσο μετά από ένα επικίνδυνο ατύχημα.