WATCHLIST

Άγριες Μέλισσες: Οι τρεις νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά και φέρνουν τα πάνω κάτω και τα κάτω πάνω

Μία καθημερινή σειρά, όπως οι «Άγριες Μέλισσες» απαιτεί δυνατό σενάριο ώστε να μην υπάρξει «κοιλιά» στην αφήγηση. Οι ήδη υπάρχοντες ρόλοι διανθίζονται και νέοι δημιουργούνται ώστε να βοηθήσουν την πλοκή. Τρεις είναι οι ηθοποιοί που θα δούμε στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη Φωλιά των Κου Κου.

Μαρία Κίτσου: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την πρωταγωνίστρια της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Τάσος Χαλκιάς, Αγγελική Λάμπρη και Θανάσης Κουρλαμπάς θα ενταχθούν στο καστ της σειράς χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό τι θα περιλαμβάνουν οι ρόλοι τους.

 

«Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στις επόμενες δύο εβδομάδες και θα λύσει κάποια μυστήρια. Την Αγγελική Λάμπρη την γνωρίσαμε οι περισσότεροι μέσα από το Παρά Πέντε και εδώ πρόκειται να κάνει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Ήδη ακούσαμε σε κάποιο επεισόδιο τη φωνή της και θα κάνει τη νύφη του ταξίαρχου. Η Αγγελική σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, τον οποίο όσοι αγαπούν τις σαπουνόπερες θα τον θυμούνται από τον ρόλο του κακού στη σειρά ”Μαρία την άσχημη”, έρχεται σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Όχι τόσο κακό» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Οι «Άγριες Μέλισσες» αποτελούν τη ναυαρχίδα του ΑΝΤ1. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ενδεικτικά της μεγάλης επιτυχίας της σειράς. Το επεισόδιο της Δευτέρας (28/10) κυριάρχησε στην prime time ζώνη.

Γενικό Σύνολο

Άγριες Μέλισσες 31,9%

Greece’s Next Top Model 19,4%

Έρωτας Μετά 7,6%

Δυναμικό Κοινό

Άγριες Μέλισσες 28,6%

Greece’s Next Top Model 27,4%

Έρωτας Μετά 8%