TAYLOR SWIFT

Η Taylor Swift τυλίχτηκε με φίδια για να την πει στους haters της

Σε περίπτωση που δεν είσαι *ακόμα* διακοπές και έχεις πρόσβαση στο internet θα έχεις πέσει πάνω σε ένα από τα δεκάδες posts σχετικά με το καινούριο τραγούδι της Taylor Swift ''Look what you made me do'' αλλά και το βιντεοκλίπ, που έκανε πρεμιέρα στα VMA's. Ε, αυτό είναι άλλο ένα post για το ίδιο θέμα, γιατί προφανώς δεν θα το άφηνα ασχολίαστο.

Η Tay- Tay της καρδιάς μας- συγνώμη αυτή πέθανε όπως μας πληροφόρησε η ίδια στο τραγούδι, η Dark Taylor ήθελα να πω, η σκληρή Taylor, η Taylor που φοράει μαύρα βινύλ κορμάκια και διχτυωτά καλσόν αποφάσισε να γράψει ένα τραγούδι για να ανακτήσει την κυριαρχία γύρω από το όνομά της. Και πολύ καλά έκανε. Το θέμα είναι πώς το έκανε και πώς αντέδρασε ο κόσμος σε αυτό.

Ας δούμε πρώτα το βίντεο και θα φτάσουμε στα σχόλια του κόσμου.

Η Taylor γενικά έχει haters. ΠΟΛΛΟΥΣ haters. Η εικόνα της μπορεί να άλλαξε αρκετά μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της ”1989” και να κέρδισε τις καρδιές μας (προσωπικά αυτό το άλμπουμ θα είναι για πάντα στη λίστα με τα αγαπημένα μου), αλλά η συμπεριφορά της απέναντι σε συνεργάτες επισκιάζει την εικόνα του καλού κοριτσιού που είχε τόσο καιρό. Το ”Look what you made me do”, λοιπόν, έρχεται να ανατρέψει αυτή την εικόνα και να δείξει μια νέα, βελτιωμένη (;) Taylor, η οποία μοιάζει έτοιμη να σχολιάσει οτιδήποτε έχει γραφτεί ποτέ για εκείνη.

Στο βιντεοκλίπ τη βλέπουμε σαν ζόμπι να σπάει την ταφόπλακα του Nils Sjoberg- το alter ego της ως συνθέτρια, να απολαμβάνει το μπάνιο της μέσα σε διαμάντια (κάτι που πολλοί εξέλαβαν ως σχόλιο για την ομηρία που έζησε η Kim Kardashian στο Παρίσι), να περικυκλώνεται από φίδια ενώ κάθεται στο θρόνο της (σαφέστατη απάντηση στο emoji φίδι που είχε χρησιμοποιήσει η Kim όταν απέδειξε ότι η Taylor ήξερε πολύ καλά τι έλεγε το τραγούδι του Kanye) αλλά και να τρακάρει το αυτοκίνητό της ντυμένη σαν την Katy Perry θα έλεγε κανείς, ενώ στα χέρια της κρατάει ένα Grammy (βραβείο που ΔΕΝ έχει η Katy). Επίσης ο σκηνοθέτης του βίντεο, Joseph Kahn κατηγορήθηκε για αντιγραφή καθώς αρκετές σκηνές θύμισαν αρκετά το έπος του Lemonade της Beyoncé– ο ίδιος φυσικά αρνήθηκε ότι υπάρχει οποιαδήποτε ομοιότητα.

Καμιά ομοιότητα. Όχι.

Ο κόσμος στο twitter πάντως έδωσε ρεσιτάλ και σχολίασε ευφάνταστα και με τέλεια memes, την επιστροφή της Taylor και την καινούρια σκοτεινή περσόνα της.

#1

Υπήρξαν tweets που σχολίαζαν το γεγονός ότι η Taylor δεν ξεπέρασε αυτό που έγινε.

#2

Tweets που συνέκριναν την Dark Taylor με τον Tobey Maguire στο Spiderman 3 (ό,τι καλύτερο!).

#3

Με την Robin Sparkles του ”How i met your mother”.

#4

Και την Dark Willow από την ”Buffy, the Vampire Slayer” (θα’θελε να μοιάζει στην Willow, τέλος πάντων!).

Η Taylor φυσικά δεν έχει απαντήσει σε κανένα από αυτά τα σχόλια, οπότε περιμένουμε μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, που θα κυκλοφορήσει το album της ”Reputation” για να δούμε τι άλλο έχει ετοιμάσει για τους haters της. Μέχρι τότε μπορούμε να ακούμε το ”1989” (αλλά και την εκδοχή του Ryan Adams) και να αγνοήσουμε αυτό το τύπου Fergie και edgy τραγούδι που ετοίμασε, το οποίο προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου.