CELEBRITIES

Γιατί ξεμαλλιάζονται Τaylor Swift και Kim Kardashian

Και εκεί που νομίζαμε ότι θα ασχολούμαστε με την Taylor Swift μόνο για την προσωπική της ζωή, ξάφνου έρχεται ο Kanye West και η Kim Kardashian να μας διαψεύσουν φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια την διαμάχη που έχουν με τη βρετανίδα τραγουδίστρια.

Όλα ξεκίνησαν το 2009, στα βραβεία MTV VMA. Η Taylor Swift κέρδισε το βραβείο για το best female video  και ανέβηκε στη σκηνή να ευχαριστήσει τον κόσμο, όλο χαμόγελα. Ξαφνικά, ο Kanye West εμφανίστηκε δίπλα της, να φωνάζει ότι ναι μεν είναι χαρούμενος για αυτήν αλλά το καλύτερο βίντεο ήταν αυτό της Beyonce.

 

Μετά από το περιστατικό, ο Kanye West ζήτησε συγνώμη στην Taylor Swift και εκείνη τη δέχτηκε, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά στο ABC Radio. Την επόμενη χρονιά, ο ράπερ με μια σειρά από tweets αναφέρθηκε στο περιστατικό και ζήτησε συγνώμη.

Με τα χρόνια η κόντρα ξεχάστηκε και το 2015, ήταν στα VMA που δημόσια εμφανίστηκαν μαζί και έδειξαν στον κόσμο ότι όλα ανήκαν στο παρελθόν. Μέχρι που… ήρθε ο νέος δίσκος του Kanye West.

Tο επίμαχο τραγούδι

Στη νέα δουλειά του γνωστού ράπερ, υπάρχει το τραγούδι Famous στο οποίο τραγουδάει και τον παρακάτω στίχο:

I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that bitch famous

Η δυσαρέσκεια από πλευράς Swift δεν άργησε να φανεί. Ο αδερφός της, Austin Swift, έβγαλε ένα βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν να πετάει τα Yeezy παπούτσια του – ως γνωστόν, είναι η μάρκα του Kanye West. “Είμαι πολύ στεναχωρημένη τώρα. Στέκομαι στο πλευρό της αδερφής μου. Πάντα” σχολίασε η Gigi Hadid, αφού πριν λίγο είχε ακούσει το τραγούδι σε σχετική εκδήλωση.

Στη συνέχεια, από πλευράς Kanye, ήρθε η ενημέρωση ότι είχε πάρει το οκ για να βγει αυτός ο στίχος, από την ίδια την Taylor Swift. Η βρετανίδα σταρ το αρνήθηκε μέσω εκπροσώπου της και τότε μπήκε στο παιχνίδι η Kim Kardashian. Για να υποστηρίξει όσα έλεγε ο σύζυγος της, ανέβασε στο snapchat βίντεο τα οποία έδειχναν τον Kanye West να μιλάει με την Taylor Swift στο τηλέφωνο.

 

Αν και σε κανένα σημείο δεν ακούγεται να διαβάζει τον στίχο, η Swift φαίνεται γενικά θετική και ευχαριστεί που της έκανε τηλέφωνο. Του δίνει το ελεύθερο να χρησιμοποιήσει όποιο στίχο θέλει.

H απάντηση της Swift

H Swift δεν έμεινε σιωπηλή στο ανέβασμα των βίντεο από την πλευρά της Kim Kardashian. Ανέβασε μια δήλωση της στο προσωπικό της Instagram, όπου αναφέρει ότι πουθενά δεν ακούγεται να συμφωνεί με τον επίμαχο στίχο.

“Που είναι το βίντεο που ο Kanye μου λέει ότι θα με πει σκύλα σε αυτό το κομμάτι; Δεν υπάρχει γιατί ποτέ δεν συνέβη” αναφέρει η Swift, μεταξύ άλλων.

 

Προφανώς η μάχη συνεχίζεται…