WATCHLIST

Νέο άλμπουμ με ακυκλοφόρητα κομμάτια του Prince έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Ο Prince αναπαύθηκε εν ειρήνη στις 21 Απριλίου. Ακριβώς έναν χρόνο μετά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Rolling Stone, η δισκογραφική Rogue Music Alliance λανσάρει το Deliverance, ένα άλμπουμ με 6 ακυκλοφόρητα κομμάτια που ο αξέχαστος μουσικός, ερμηνευτής και performer ερμήνευσε και συνέγραψε με τον συνεργάτη του Ian Boxill στο χρονικό διάστημα μεταξύ 2006 και 2008.

Ο Boxill επέλεξε τα κομμάτια, τα μίξαρε και ολοκλήρωσε το Deliverance στους μήνες που ακολούθησαν την απώλεια του “Πρίγκιπα”. Το ομώνυμο τραγούδι είναι ήδη διαθέσιμο μέσω iTunes και το άλμπουμ αναμένεται να είναι κλασικός, έγχορδος, σόουλ Prince με αναμενόμενη δόση από γκόσπελ.  

Ο αξέχαστος καλλιτέχνης που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών από υπερβολική δόση αναλγητικών είχε γράψει τα τραγούδια που απαρτίζουν το άλμπουμ την εποχή που είχε αποφασίσει να αποδεσμευθεί από τις νόρμες των δισκογραφικών εταιριών και να κινείται πλέον ανεξάρτητα.

Η κυκλοφορία του Deliverance έρχεται ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί η υπόθεση γύρω από την κυριότητα των πνευματικών δικαιωμάτων της μουσικής του Prince. 

 

Φωτογραφία εξώφυλλου: © Getty Images / Ideal Image