ARIANA GRANDE

Επίθεση στο Manchester: Η Ariana Grande θα αναστείλει την παγκόσμια περιοδεία της, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ariana Grande αναστέλλει την παγκόσμια περιοδεία της, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena, που στοίχισε τη ζωή 22 ανθρώπων. Το TMZ αναφέρει ότι η Ariana δεν θα εμφανιστεί στο Λονδίνο για τη προγραμματισμένη συναυλία που θα γινόταν την Πέμπτη ενώ σε αναμονή μπήκαν και οι εμφανίσεις της στο Βέλγιο, στην Πολωνία, την Γερμανία και την Αυστρία.

Ο μάνατζερ της τραγουδίστριας, Scooter Braun εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών.

”Απόψε είμαστε συντετριμμένοι. Οι λέξεις δεν αρκούν για να εκφράσουμε τη θλίψη μας για τα θύματα και τις οικογένειές τους, που χτυπήθηκαν σε αυτή την αναίσθητη επίθεση. Θρηνούμε τις ζωές των παιδιών και των αγαπημένων τους, που χάθηκαν από αυτή την άνανδρη πράξη. Είμαστε ευγνώμονες για όσους έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν και να σωθούν ζωές. Σας ζητάμε να κρατήσετε τα θύματα, τις οικογένειές τους και όλους όσοι επηρεάστηκαν από τα γεγονότα κοντά στις καρδιές και τις προσευχές σας”.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την μεριά της τραγουδίστριας.