Το ''Αν'' του Χριστόφορου Παπακαλιάτη γίνεται τούρκικη ταινία

Η πρώτη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ''Αν'', γίνεται τούρκικη ταινία.

Το σενάριο της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη διασκευάστηκε στα τούρκικα. Το «Αν» πλέον έχει τίτλο ''Bir Ask – Iki Hayat'', δηλαδή «Μια αγάπη - Δύο ζωές».

Ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ο γνωστός μας, Engin Akyürek, ο οποίος έχει παίξει σε πολλές τούρκικες σειρές που έχουν προβληθεί στην χώρα μας, όπως «Τα σύνορα της αγάπης».

«Το σενάριο της ταινίας ''Αν'' διασκευάστηκε, προσαρμόστηκε και ξαναγυρίστηκε, αυτή τη φορά στην Τουρκία με τίτλο Bir Ask-Iki Hayat (One love,Two lives). Σκηνοθέτης, ηθοποιοί και παραγωγή στην Κωνσταντινούπολη κάνανε εξαιρετική δουλειά.

Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις μετά από χρόνια ένα σενάριό σου να αγαπιέται και να ξαναπαίρνει ζωή με άλλο άρωμα σε άλλη γλώσσα και με άλλα πρόσωπα» έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Instagram συνοδεύοντας τα πλάνα από την μεταφορά του ''Αν''.

View this post on Instagram

Το σενάριο της ταινιας «Αν» διασκευάστηκε προσαρμόστηκε και ξανά γυρίστηκε, αυτή τη φορά στην Τουρκία με τίτλο Bir Ask-Iki Hayat (One love,Two lives) Σκηνοθέτης ηθοποιοί και παραγωγή στην Κωνσταντινούπολη κάνανε εξαιρετική δουλειά. Είναι πολύ όμορφο να βλεπεις μετά από χρόνια ενα σενάριο σου να αγαπιέται και να ξαναπαίρνει ζωή με άλλο άρωμα σε άλλη γλώσσα και με άλλα πρόσωπα. First trailer for the Turkish remake of the movie "What if” under the tittle Bir Ask-Iki Hayat (One love,Two lives) Producers,Director and Actors in Istanbul did a fantastic job. Very proud and moved by the first trailer.. It’s overwhelming when a script of yours, gives birth to a new one and is been taken such a good care in such a wonderful way in different territories. Wishing the best for this movie and it’s new vision. Thank you @ayyapim and @ruyhan Follow @biraskikihayat for more information regarding the movie. #biraskikihayat #αν #whatif #turkish #remake #newversion #newmovie #comingsoon #theaters #turkey

A post shared by Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) on

 

Το Αν κυκλοφόρησε το 2012, σε σκηνοθεσία και σενάριο Χριστόφορου Παπακαλιάτη και αποτελεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στον κινηματογράφο. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Μαρίνα Καλογήρου, η Θέμις Μπαζάκα, η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

 

Η ταινία αφηγείται δύο ιστορίες με κύριο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη. Στη μία ιστορία βγάζει τον σκύλο του (την Μοναξιά) βόλτα το βράδυ και συναντά τον έρωτα της ζωής του, τη Χριστίνα, στην άλλη περίπτωση δεν γνωρίζει ποτέ τη Χριστίνα, αν και ζουν στην ίδια πόλη. Πέρα από αυτό η ταινία, μέσα από τις ιστορίες της, θίγει και τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης και το πώς επηρεάζουν δύο ανθρώπους που αγαπιούνται.

Το Αν κυκλοφόρησε, στην Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου του 2012. Τερμάτισε δεύτερη στο ελληνικό box-office για εκείνη τη χρονιά. Έκοψε σχεδόν 100.000 εισιτήρια την πρώτη εβδομάδα προβολής της, πετυχαίνοντας ένα από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά ανοίγματα ελληνικών ταινιών, των τελευταίων χρόνων.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ