WATCHLIST

10 ρόλοι που “σκότωσαν” την καριέρα των ηθοποιών τους

Η μαγική χώρα του Holywood δεν είναι τόσο μαγική για τους ηθοποιούς καθώς ο ανταγωνισμός είναι απίστευτα μεγάλος ενώ παράλληλα μια λάθος επιλογή ρόλου μπορεί να τους κοστίσει ακριβά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι παρακάτω 10 ηθοποιοί που είδαν την καριέρα τους να παίρνει την κατιούσα και να μην απογειώνεται ποτέ όπως είχαν φανταστεί.

Elizabeth Berkley/Naomi Malone – Showgirls

Το μόνο που θα σας πω είναι ότι η Charlize Theron θα μπορούσε να είναι στη θέση της Elizabeth Berkley- τώρα αν αυτό θα έκανε καλύτερη την ταινία, δεν το ξέρω αλλά πάλι καλά που δεν την είδαμε γιατί τι θα κάναμε χωρίς τη Charlize. Α, ναι για την Elizabeth μιλάμε, η καημένη σάρωσε τα βραβεία στην κατηγορία ‘Χειρότερη ηθοποιός’ και γενικά η καριέρα της βούλιαξε πιο γρήγορα και από τον Τιτανικό.

Adam Sandler- Jack and Jill

Οκ, ποτέ δεν πήραμε στα σοβαρά τον Adam Sandler (ίσως λίγο στο Click) ωστόσο το ‘Jack and Jill’ ήταν μια από τις χειρότερες κρυάδες που γύρισε ποτέ και του κατέστρεψαν το όποιο κωμικό στοιχείο του είχε μείνει.

Halle Berry- Catwoman

Δεν θυμάμαι πως είχαμε αντιδράσει όταν μάθαμε ότι η Halle Berry θα είναι η ‘Catwoman’ αλλά φαντάζομαι κανείς δεν περίμενε ότι θα ξεπεράσει ποτέ την Michelle Pheiffer. Η Halle ήταν ένα χάλι (σόρι, έπρεπε) αλλά εντάξει της το συγχωρέσαμε γιατί την αγαπάμε, το Holywood όμως δεν ξεχνά έτσι έχει μείνει να ξεσκονίζει το Όσκαρ.

Topher Grace/ Vemon- Spider-Man 3

Ε, συγνώμη κιόλας Topher μου αλλά αυτή η ταινία ήταν ντροπή.

Alicia Silverstone/ Batgirl- Batman & Robin

To ‘Batman & Robin’ ήταν κακό· ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ και μάλιστα ο George Clooney είχε πει πως φοβήθηκε ότι θα καταστρέψουν το franchise. Αυτή που την πλήρωσε ήταν η Alicia Silverstone (και ο Chris O’Donnell, αλλά μεταξύ μας δεν θα έκανε έτσι και αλλιώς καριέρα αυτός) αλλά ό,τι και να έγινε, στην καρδιά μας θα είναι για πάντα η Cher του ‘Clueless’ και η πρωταγωνίστρια στα βίντεοκλιπ των Aerosmith· τέλος αυτά φτάνουν για το CV της.

Neve Campbell/ Suzie Toller – Wild Things

Ήταν το απόλυτο 90’s icon, με το καρέ της, το μπορντώ κραγιόν και το τσόκερ (τι νομίζεις, τώρα δημιουργήθηκαν τα τσόκερ;) που προσπαθούσε να ξεφύγει από τον δολοφόνο του ‘Scream’. Η σέξι συμμετοχή της στην ταινία ‘Wild Things’ και το φιλί με την Denise Richards πάντως δεν έπεισε το κοινό και έτσι η Neve δεν έκανε ποτέ καριέρα στο σινεμά, την είδαμε όμως στην επική σειρά ‘House of cards’ και μας άρεσε πολύ!

Taylor Lautner/ Nathan- Abduction

Το ότι κάποτε ο Taylor Lautner περνούσε και για sex symbol (γελάνε και τα πλακάκια) και επόμενος action movie star δεν θα σταματήσει ποτέ να με διασκεδάζει. Μετά τη συμμετοχή του στο ‘Abduction’ πάντως φαίνεται ότι και το Holywood κατάλαβε ότι το ταλέντο του Lautner τελείωσε με την παράνοια για το’ Twilight’.

Lindsay Lohan/ Audrey Fleming- I Know Who Killed Me

Η υπόθεση Lohan είναι περίπλοκη και λίγο sad γιατί όσοι μεγαλώσαμε με το ‘The parent trap’ και το ‘Mean Girls’ δεν ξεπεράσαμε ποτέ ότι η Lilo δεν απέκτησε ποτέ την καριέρα που της άξιζε. Εντάξει, πάντως τώρα έχει club στην Αθήνα, τουλάχιστον μπορεί να την δούμε εκεί.

 

Josh Hartnett/ Slevin Kelevra- Lucky Number Slevin

Πού υπογράφουμε για να επιστρέψει δυναμικά ο Josh Hartnett στον κινηματογράφο; Μετά το ρόλο του Slevin Kelevra και την εμφάνισή του στην Black Dahlia’ δεν έκανε ποτέ κανά ταινία της προκοπής. Τουλάχιστον τον είδαμε στη σειρά’ Penny Dreadful’ και σύμφωνα με το Imdb το 2017 θα τον δούμε σε 4 ταινίες. Yay!

Hayden Christensen/ David Rice- Jumper

Το πολλά υποσχόμενο γλυκάκι Hayden Christensen δεν είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ως Anakin Skywalker στους θαυμαστές του ‘Star Wars’, ωστόσο έκανε τις προσπάθειές του με αποκορύφωμα το ρόλο του David Rice στο ‘Jumper’. Προσωπικά είχα περάσει πολύ καλά αλλά η ταινία δεν αγαπήθηκε από το κοινό και ο Hayden εγκατέλειψε για λίγο το Hollywood και δεν απέκτησε ποτέ ξανά την ίδια φήμη.