TRAILERS

Δόκτωρ Ύπνος: Η συνέχεια της “Λάμψης” σε ένα trailer που κόβει την ανάσα με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor

Μετά την ολοκλήρωση της ταινίας It, που χωρίστηκε σε δύο μέρη και μας έκανε να περιμένουμε δύο χρόνια μέχρι να δούμε την ενηλικίωση των παιδιών από το Derry, έρχεται η σειρά του σχετικά πρόσφατου βιβλίου του Stephen King, "Doctor Sleep". Ο «Δόκτωρ Ύπνος» είναι η συνέχεια του πασίγνωστου βιβλίου «Λάμψη» που είχες δει να παίρνει σάρκα και οστά από τον Jack Nicholson το 1980.

 

O Stephen King έκατσε και έγραψε το sequel το 2013 και έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους τους ορκισμένους fans που θα ήθελαν να μάθουν τι απέγινε ο πιτσιρικάς Danny Torrance, αν έγινε αλκοολικός σαν τον μπαμπά του και αν τον κυνηγά ακόμα το Redrum στους τοίχους. Το trailer σε ξαναβάζει στο κλίμα της «Λάμψης» με κλασικές σκηνές της ταινίας, όπως ο πόλεμος αίματος και η βόλτα του μικρού Danny με το πoδηλατάκι του μέσα στο στοιχειωμένο ξενοδοχείο.

Δες κι αυτό: Ο Sacha Baron Cohen είναι ο “Spy” του Netflix και το trailer δεν είναι καθόλου αστείο

Ο Δόκτωρ Ύπνος είναι η ενηλικίωση του μικρού αγοριού και οι παιδικές φοβίες που τον ακολουθούν ακόμα. Συναντά ένα μικρό κορίτσι που έχει τις ίδιες διαισθητικές ικανότητες με τον ίδιο αλλά που κυνηγά μία ομάδα κακών με τις ίδιες ικανότητες. Ένα κυνηγητό μεταξύ παρόντος και μέλλοντος, που τον αναγκάζει να αντιμετωπίσει όλα όσα του συνέβησαν σε παιδική ηλικία, σε εκείνο το ξενοδοχείο. Το trailer σε βάζει μέσα σε ένα κλίμα μυστηρίου και αγωνίας, αλλά ο Ewan McGregor σε πείθει να δεις την ταινία.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Mike Flanagan και περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις του Stephen King, καθώς ξέρουμε τι κράξιμο είχε ρίξει στη «Λάμψη» του Stanley Kubrick και πόσο είχε αποστασιοποιηθεί από τη μεταφορά του βιβλίου του σε ταινία. Στην εισαγωγή του βιβλίου «Δόκτωρ Ύπνος», απορεί (και γραπτώς) για το πώς άρεσε στον κόσμο η ταινία. Εμείς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 για να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα.