Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones αποκάλυψαν κάτι πολύ σημαντικό για την 7η σεζόν

Οι Kit Harington και Nikolaj Coster-Waldau δηλώνουν "έκπληκτοι" από το νέο δεδομένο το νέου κύκλου.

Κι ενώ η 16η του Ιούλη αργεί ακόμα να φανεί στον ορίζοντα, κρεμιόμαστε από τις ορέξεις των παραγωγών του Game of Thrones, από τα οργανογράμματα των επικεφαλής του HBO και από τα χείλη των πρωταγωνιστών της σειράς, μπας και μάθουμε κάτι ακόμα πριν τον πολυαναμενόμενο "Χειμώνα" που φθάνει σ' εμάς μέσα στο κατακαλόκαιρο. Το Entertainment Weekly, το οποίο αφού κυκλοφόρησε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, επικαλείται τις μαρτυρίες των βασικών ηθοποιών, σύμφωνα με τις οποίες η νέα σεζόν θα έχει άλλους ρυθμούς.

via GIPHY

Το ότι ο 7ος κύκλος θα μας κόψει τη χολή με τις απανωτές του εκπλήξεις είναι κάτι για το οποίο έχουμε ήδη μία σχετική γνώση. Αυτό που μαθαίνουμε τώρα, από επίσημα στόματα- γιατί αν δεν ξέρει ο Jon Snow και ο Jamie Lannister, τότε ποιος;- είναι πως τα επεισόδια θα "τρέχουν" με ρυθμό οπλοπολυβόλου εκτοξεύοντας απανωτές λαχτάρες. Κοινώς, επεισόδια που τσουλάνε σαν πατίνι στην ανηφόρα και στο 90'  "βαράνε" ΑΝΑΤΡΟΠΗ, τέλος.

"Όλα έγιναν πιο γρήγορα απ' ό,τι είμαι συνηθισμένος. Πολλά που συνήθως θέλουν μία σεζόν να συμβούν γίνονται μέσα σ' ένα επεισόδιο" δηλώνει ο Nikolaj Coster- Waldau. Όχι, δεν έχουμε αγχωθεί καθόλου.

via GIPHY

 

Τη γρήγορη βόλτα με το τρενάκι επιβεβαιώνει και ο Kit Harington:

"Αυτή η σεζόν είναι πραγματικά πολύ διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη γιατί οδεύει προς το τέλος με επιτάχυνση. Έχουμε πολλές συγκρούσεις και όλα συμβαίνουν πιο γρήγορα απ΄ό,τι έχετε και έχουμε συνηθίσει στο Game of Thrones. Είναι αρκετά συναρπαστικό".

Και θα κάνει και καύσωνα, προβλέπεται υπερίδρωση.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ