WATCHLIST

Οι 10 ταινίες που έψαξαν περισσότερο οι Έλληνες στο Google το 2017

Το 2017 ήταν γεμάτο υπέροχες ταινίες και είχαμε την ευκαιρία να δούμε συγκλονιστικές ερμηνείες, να χαθούμε σε παράλληλα σύμπαντα γεμάτα έρωτες, να ανατριχιάσουμε από το φόβο μας και να νιώσουμε την καρδιά μας να χτυπάει δυνατά από το άγχος. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις την επίσημη λίστα που δημοσίευσε η Google για τις αναζητήσεις που έκαναν οι Έλληνες σχετικά με ταινίες.

1. La La land

Η λίστα ανοίγει με την μαγική χώρα του ‘‘La La Land”, που κέρδισε τις καρδιές μας αλλά και πολλά Όσκαρ, ανεβάζοντας στα ύψη την υπέροχη Emma Stone και κάνοντάς μας να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τον Ryan Gosling.

2. Fast and Furious 8

Στη δεύτερη θέση βλέπουμε την 8η ταινία του franchise ”Fast And Furious”, στο οποίο ο πρωταγωνιστής Don αποφάσισε να γίνει λίγο κακό παιδί και συνεργάστηκε με την τρομοκράτη, που υποδύθηκε η Charlize Theron.

3. It

Το πολυαναμενόμενο θρίλερ της χρονιάς, ”It” σκαρφαλώνει στην τρίτη θέση των αναζητήσεων, γεγονός που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι είχε αρχίσει να κάνει ρεκόρ πριν καν προβληθεί στις αίθουσες!

4. Wonder Woman

Η αγαπημένη μας Diana, η ”Wonder Woman” της καρδιάς μας έκανε αισθητή την παρουσία της το 2017, αφήνοντας πίσω της τις υπόλοιπες ταινίες της DC, αποδεικνύοντας ότι ήρθε για να μείνει!

5. Το τελευταίο σημείωμα

Η μοναδική ελληνική παρουσία στη λίστα είναι αυτή του Παντελή Βούλγαρη με την εξαιρετική ταινία ”Το τελευταίο σημείωμα”, που βασίστηκε στην αληθινή ιστορία του 34χρονου Ναπολέοντα Σουκατζίδη, που εκτελούσε χρέη διερμηνέα για τον Γερμανό διοικητή του στρατοπέδου Χαϊδαρίου Καρλ Φίσερ και ήταν ένας από τους 200 αγωνιστές οι οποίοι εκτελέστηκαν στην Καισαριανή την 1η Μαΐου 1944.

6. Justice League

Η DC μπορεί να υπερηφανεύεται ότι στην Ελλάδα έχει αρκετά δυνατό κοινό, καθώς οι ταινίες της ήταν πολύ πιο ψηλά στις αναζητήσεις της Google!

7. Moonlight

Η ταινία που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας τον περασμένο Φεβρουάριο μπορεί να μην έχει την πρώτη θέση στις αναζητήσεις της google, έχει όμως την πρώτη θέση στην καρδιά μας.

8. Logan

Η Marvel κάνει την εμφάνισή της στο νούμερο 8 με το σπαρακτικό ”Logan” που μας έδειξε μια άλλη πλευρά του αγαπημένου μας Wolverine.

9. Fifty Shades Darker

Όποιος λέει ότι το franchise ταινιών ”50 αποχρώσεις του γκρι” είναι αδιάφορο μάλλον δεν ξέρει ότι η δεύτερη ταινία της σειράς βρέθηκε στην 9η θέση των αναζητήσεων στην Ελλάδα.

10. Blade Runner

Και κλείνουμε με μια ταινία που γυρίστηκε πριν 35 χρόνια, αλλά ήρθε ξανά στην επικαιρότητα εξαιτίας του sequel που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Οκτώβριο.