LIFE

12 άντρες που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Αυτή τη φορά κάναμε πιο συγκεκριμένο το πεδίο ενδιαφέροντός μας. Αγόρια και πάλι αγόρια. Από τον κόσμο της μόδας, της τέχνης, της ομορφιάς, αυτοί οι άντρες και οι λογαριασμοί τους στο Instagram, μας έχουν κλέψει την καρδιά.

 Αν δεν μπορείς να τους έχεις στον κύκλο των γνωριμιών σου, ας τους χαζεύεις τουλάχιστον στα social media.

Απολαύστε υπεύθυνα κορίτσια.

Noah Mills

Oh you do your laundry here too, that's cool…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Noah Mills (@nmills83) στις

 

Αυτό το αγόρι από τον Καναδά είναι μοντέλο και ηθοποιός. Τραβά τα βλέμματα κάθε φορά που περπατά για τους Dolce & Gabbana, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και με την συμμετοχή του στο Sex and the City 2. Ναι, φυσικά και φλέρταρε τη Σαμάνθα. Αξίζει να τον ακολουθήσεις, για το απαραίτητο καθημερινό σου οφθαλμόλουτρο.

Dominic Hauser

With @kerstinhajdu / #piaschweisser #labelm #seasalt #ginger haj-du.com

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dominic Hauser (@dominichauser) στις

 

Η πιο περίεργη, ginger ομορφιά που έχουμε δει εκεί έξω. Ο Dominic είναι ένα patchwork από Ιησού Χριστό, Jared Leto και Julianne Moore, αλλά τα ομορφότερα χαρακτηριστικά αυτών. Πρέπει να τον ακολουθήσεις γιατί είναι μαγικός, μοναδικός, υπέροχος.

Derek Blasberg

Sex on a (chop) stick @irinashayk

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Derek Blasberg (@derekblasberg) στις

 

Πρόκειται για έναν Αμερικάνο συντάκτη μόδας, αρχισυντάκτη του Harper’s Bazaar, και βραβευμένο συγγραφέα. Ο λογαριασμός του στο Instagram έχει 243 χιλιάδες ακόλουθους και φωτογραφίες από τα backstage των μεγαλύτερων fashion shows (και όχι μόνο). Άντρας κλειδαρότρυπα με λίγα λόγια. Γιατί να μη δεις την Irina Shayk να τρώει καλαμάκι;

Thanos Poulimenos

 

Ο δικός μας Θάνος, είναι ένας τρομερός φωτογράφος μόδας με έδρα του το Λονδίνο. Το προφίλ του είναι γεμάτο με δικές του στιγμές, αλλά και με τις υπέροχες φωτογραφίες του, καθώς και στιγμιότυπα από τα παρασκήνια. Fashion addicts, μην τον χάσετε!

Dominik Berberich

 

Ότι αυτή η λίστα θα είχε δυο Dominik δεν το περίμενα. Ο συγκεκριμένος είναι θα λέγαμε ”εναλλακτικό” μοντέλο, αφού έχει piercings και tattoo και ποζάρει σε λίγο πιο ”σκληρά” projects. H αλήθεια είναι πως έχει συνεργαστεί με τον άλλον Dominc του θέματος, αλλά του αξίζει μια ξεχωριστή θέση εδώ.

Nick Wooster

Opening image for the commercial I shot for the launch of #amorepacific #iopemen #aircusion #tbt

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nickelson Wooster (@nickwooster) στις

 

Ο Nick είναι 55 χρονών και το απόλυτο style icon. Έχει τον τίτλο του ”γκουρού της μόδας” και τα σύνολά του αν και λιγάκι εξεζητημένα του ταιριάζουν απόλυτα και συγκεντρώνουν διθυραμβικά σχόλια. Το αγόρι αυτό θα ήθελες να είναι μπαμπάς, θείος, άντρας σου. Δεν υπάρχουν λόγια, απλά θα τον ήθελες στο περιβάλλον σου. Ακολούθησέ τον τουλάχιστον στο Twitter.

Andre Saraiva

 

O Andre είναι ένας διάσημος Γάλλος street artist. Ο λογαριασμός του είναι γεμάτος με pop culture και μια πιο καλλιτεχνική ματιά στα graffities, τη μόδα και γενικά οτιδήποτε cool υπάρχει εκεί έξω.

Nick Bateman

 

Αν δεν γνωρίζεις τον Nick από το facebook και τα μοναδικά βιντεάκια του με το yorkie του, ήρθε ο καιρός να τον μάθεις, big time! Στο instagram του θα τον δεις να αράζει, να γυμνάζεται, να διασκεδάζει και φυσικά να ασχολείται με το σκυλάκι του, τον Joey. Ναι, θα τον βλέπεις στον ύπνο σου τα βράδια.

Foster Huntington

Mega Christmas Tree

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Foster Huntington (@fosterhunting) στις

 

Ο Ηuntington παραιτήθηκε από τη δουλειά του το 2011 και ξεκίνησε να ζει την περιπέτεια. Και μόνο γι’ αυτό ο λογαριασμός του έχει προσελκύσει σχεδόν ένα εκατομμύριο ακόλουθους. Αν είσαι ταξιδιάρα ψυχή, θα τον ερωτευτείς αυτό το Insta account!

Matthew Zorpas

Sold my soul to @fendi . Ph. @mrmatteobaldi #MFW

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Matthew Zorpas (@matthewzorpas) στις

 

Aυτό το αγόρι με τις εμφανείς ελληνικές του ρίζες, σαρώνει στον λονδρέζικο κόσμο της μόδας. Είναι ο ιδρυτής του thegentlemanblogger, και οι φωτογραφίες του είναι πηγή έμπνευσης και στιλ. Μπορείς να τον συστήσεις διακριτικά στο αγόρι σου, μπας και πάρει κανα παράδειγμα.

Nicholas Mastoras

Postcard from Athens | #fiftyfifty

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nicholas Mastoras (@nmastoras) στις

 

Έλληνας φωτογράφος και λάτρης των τοπίων. Θα ονειρευτείς, θα γίνεις fan και θα θες να πας διακοπές και να ερωτευτείς. Ή απλά να βγεις το βράδυ στην πόλη για ποτό.

David Gandy

 

Last but not least ο υπέροχος David Gandy. Δεν χρειάζονται συστάσεις, ούτε λόγια για να σε πείσω να τον ακολουθήσεις. Ντροπή σου αν δεν το κάνεις ήδη βασικά.